Početna High Care by Weyergans

High care Weyergans

Medicinsko kozmetički brand - njemačke kvalitete.

Izuzetno zadovoljstvo nam je prezentirati vam njemački brand koji nosi titulu osvajača kozmetičkog Oskara za rješenja u terapiji celulita, anti age pristupu i preparatima vrhunske kakvoće.Više od 25 godina iskustva,istraživanja i razvoja garancija su nam za zadovljstvo klijenata.

Uz patentirana medicinsko-tehnološka i visokokvalitetna klinički ispitana kozmetička rješenja, Weyergans ima  odgovor na ono što klijenti najviše traže:

TERAPIJA CELULITA,

PROGRAM MRŠAVLJENJA,

ANTI AGE TRETMANI,

HOLISTIČKI PRISTUP NJEGE KOŽE LICA  TIJELA

REHABILITACIJA

UČINKOVITI DODACI PREHRANI

Posebno želimo istaknuti iznimnu učinkovitost u tretiranju celulita koja se uspješno koristi  u više od 40 zemalja diljem svijeta. Nitko se tako intenzivno ne bavi fenomenom celulita kao Dr.Rudolf Weyergans, iz tog razloga dobio je  nadimak Dr. Celulit.

On je celulitu pristupio s medicinske strane i tako ga tretira ; kroz stimulaciju limfe, aktivaciju metabolizma masti, poboljšanju cirkulacije i u čvšćivanje vezivnog tkiva.

High Care koncept prisutan je u liječničkim ordinacijama, wellness i spa centrima te kozmetičkim salonima.

Osnova High Care koncepta je da klijent u svakom High Care centru, bilo gdje na svijetu, dobiva istu standardiziranu visoko kvalitetnu uslugu.

High Care centar upotrebljava brand Weyergans High Care za kozmetičke pripravke i aparate.

Većina aparata i preparata je patentirana i zaštićena. Isto vrijedi i za metode kojima se izvode trtemani.

High Care istraživački tim neprekidno radi na usavršavanju starih i uvođenju novih tretmana i metoda za unapređenje zdravlja i estetike tijela što zači da je High Care centar stalno u toku sa najnovijim dosezima i događanjima na području kozmetike

Zaposlenici su dužni neprestano nadopunjavati svoje znanje treninzima i stručnim seminarima.Godine rada i istraživanja su garancija kvalitete i efikasnosti. Kroz stalne treninge i edukaciju High Care nastoji da visoke kriterije, koje postavlja koncept High Care centra, iz dana u dan podigne na još viši nivo.

Filozofija High Care koncepta je jednostavna i jedinstvena. Zasnovana je na kvaliteti Weyergans proizvoda i uvjerenju da su ljepota i zdravlje osnova kvalitetnog i potpunog življenja.
 

Pronađite svoj najbliži High Care Centar:

Zagreb: Poliklinika Medikol, Dragutina Mandla 7, Zagreb,   www.medikol-ustanova.hr

Zagreb: Karlik medicinsko kozmetički centar, Pavla Šubića 27, Zagreb www.karlik-ragusa.hr

Varaždin: High Care Centar Salus, Miroslava Krleže 48, Varaždin - www.hccsalus.hr

Čakovec: Poliklinika Medikol, Prešernova 13, Čakovec www.medikol-ustanova.hr

Osijek: High Care Centar Zeus, Županijska cesta, Osijek

Anti Age - High Care Program 007

Ako ste primjetili da vam je palo lice, koža se mreška, i nekako nije više glatka i zategnuta kao prije. Koža je opuštena i nema više onaj sjaj i volumen, vrijeme je da joj se malo više posvetite. Ovo je program za vas!

Saznaj više