Health and Beauty Proizvodi Dodaci prehrani Blokator Apetita CR PLUS

High Care Blokator Apetita CR PLUS

Šifra: 1810

Kategorija: Dodaci prehrani

Brand: High Care by Weyergans

1
345,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 34

Ako želite smanjiti svoju tjelesnu težinu ili se spremate za sportsko natjecanje npr. maraton, uravnotežena vrijednost šećera u krvi je izuzetno važna. Kako bi postigli ravnotežu šećera potreban nam je krom.

Naše Cr-Plus kapsule pružaju vašem tijelu visoko koncentrirani krom, čiji je glavni zadatak reguliranje razine šećera u krvi. Tri Cr-Plus kapsule dnevno dovoljne su da osigurate uravnoteženu razinu kroma i da optimalno podržite svoje tijelo u ekstremnim sportskim situacijama ili zaustavite glad.

Kada zaustavite onu neželjenu glad, puno je lakše smršavjeti.

Krom je esencijalni element koji se nalazi u tragovima u našem organizmu. Od velikog je značaja za sintezu inzulina i kontrolu šećera u krvi. Inzulin obavlja svoju osnovnu zadaću (regulira šećer u krvi) samo onda kada ima dovoljno kroma na raspolaganju. S godinama organizam gubi sposobnost uzimanja kroma iz prehrane i zbog toga se pokazalo da je najbolje uzimati krom kao dodatak prehrani, posebno onda kada želimo izgubiti na tjelesnoj težini.

Krom može smanjiti ili odgoditi pojavu starenja.

KROM REGULIRA INZULIN, A INZULIN REGULIRA GLAD!

Dodaj krom i nema više problema sa tjelesnom težinom... 

Sastav:

  • krom
  • guarana
  • folna kiselina

Djelovanje: Cr-Plus iz Nutricare® podiže razinu kroma u tijelu. Krom regulira razinu glukoze u krvi smanjuje glad i potiče mršavljenje. Visoko je koncentriran i lako se apsorbira u tijelu. Krom je esencijalni element, koji se nalazi u tragovima u našem organizmu. Od velikog je značaja za sintezu inzulina i kontrolu šećera u krvi. Inzulin može obavljati svoju glavnu zadaću (regulacija šećera u krvi) samo kada ima na raspolaganju dovoljno kroma. Ujednačena razina šećera u krvi utječe na apetit i sagorijevanje hranjivih tvari, izmjenu proteina (izgradnju mišića), ugljikohidrata (glavni izvor energije) i masti (pohrana energije), kao i na udio kolesterola.

S godinama organizam gubi sposobnost uzimanja kroma iz prehrane. Istovremeno se povećava gubitak kroma. Krom se kroz tjelesne napore, sport, visok unos šečera, ali i putem stresa i bolesti brže gubi nego što se stigne nadoknaditi. Zbog toga se pokazalo da je najbolje uzimati krom kao dodatak prehrani povezan sa specijalnom kiselinom (u nastavku: acidokrom). Acidokrom se ubraja u biološki najaktivnije oblike kroma kao dodatak prehrani.

Krom može smanjiti ili odgoditi pojavu starenja. Pojačava proizvodnju važnog hormona DHEA (dehydroepiandrosteron). Visoka razina inzulina u krvi inhibira proizvodnju DHEA, potiskivanjem enzima koji pretvara kemijsku preteču ovog hormona u DHEA. Unos acidokroma potiče proizvodnju DHEA.

Šećer se smatra "poništavaćem kroma". Ljudi koji vole jesti slatkiše (ili piti) uništavaju i ono malo kroma, koji su uzeli s hranom. Ispiru krom službeno iz tijela i pogoršavaju ionako niske vrijednosti čak i dalje. Tko pokriva jednu trećinu svojih kaloričnih zahtjeva u obliku šećera, povećava gubitak kroma za tri puta.

CR PLUS SMANJUJE APETIT

• smanjuje razinu inzulina

• jača mišiće i smanjuje masti

• imunološki sustav - za jačanje i poticanje

• usporava proces starenja

• za normalizaciju razine šećera u krvi i smanjuje   Rizik od dijabetesa

• smanjuje trigliceride

• povećava dobar HDL kolesterol

• smanjuje LDL kolesterol

• inhibira formiranje plaka na stjenkama arterija i srčane bolesti

• povećava proizvodnju DHEA i njegov utjecaj

• sprječava nastanak tumora

• povećava potrošnju energije

• olakšava izbjegavanje slatkog

• smanjuje tjelesnu težinu

NAČIN KORIŠTENJA: Preporuča se max 3 tablete na dan. Idealno prije obroka.

PAKIRANJE: 90 kapsula /1 kutija

Komentari

* obvezna polja

Ukupno komentara do sada: 1
Ocjena
0 0
+1 -1
Svjetlana
Super su kapsule, samo treba biti discipliniran prvih 3-4 dana kada tek zapravo počinje zaustavljanje gladi. Počela sam ih piti i skoro odustala, kad nakon 3.dana vise nemam potrebu jesti?. A možda je individualno. Uglavnom, skinula sam 4 kg u 2,5 tjedna. Nemam potrebu jesti vise nego sto mi je potrebno.
Odgovori
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.