High Care Styler čaj za detox

Šifra: 5007

Kategorija: Dodaci prehrani

Brand: High Care by Weyergans

0
78,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 7

Čaj koji potiče limfu, pomaže kod zadržavanja vode i celulita, smanjuje apetit.

Mješavina zelenog čaja, Matte, Lapacho i Rooibos čaja. Pomaže revitalizaciji limfnog sustava i drži vas mentalno zdravim i poletnim. Potpora svim dijetama, vitalnosti i zdravlju. Također spriječava napade gladi.

ROOIBOS: antioksidans, sporava starenje; sadrži: željezo, magnezij, flour, kalij

LAPACHO: jača imunitet, prevencija bolesti, čisti od slobodnih radikala, snažan antibiotik

MATTE: 11 vitamina, 15 aminokiselina, diuretik, potiče metabolizam, smanjuje glad

ZELENI: bogat flavonidima i polifenolima, EGCG - pojačava metabolizam masti, smanjuje šećer u krvi

Djelovanje:

Četiri glavna sastojka STYLER čaja savršeno su uravnotežena. Formulirana je specifično kao dio Diferencirane Terapije Celulita, a djeluje na pročišćavanje i drenažu potkožnog masnog tkiva. Tako se povećava međustanični pH i potiče enzimatske procese koji osiguravaju kvalitetnu sintezu kolagena i lifting kože.

Način korištenja:

Jedna čajna žlica STYLER čaja na jednu šalicu vrele vode ostavlja se oko 6 min. Dobro je dodati par kapi limuna, jer C vitamin pozitivno utječe na imunološki sustav i sintezu kolagena. STYLER TEA vrlo je ugodnog okusa i može se piti tijekom cijelog dana. Sastojci koji čine ovaj čaj posebnim poznati su po svojem djelovanju na ravnotežu i jačanje imunološkog sustava, a posebno pomažu kod anticelulitne terapije. Obratite pažnju na dovoljnu količinu tekućine koju bi trebalo uzimati tijekom dana (najmanje 2,5l vode kroz dan) kako bi pročistili organizam.

 

Visoka koncentracija Mate čaja pomaže u smanjenju težine, umanjuje osjećaj gladi, a organizam drži budnim, odmornim, te se osjećate fit. Styler čaj se preporuča i kod liječenja akni ili nečiste kože, te kod osoba koje pate od alergija u kombinaciji sa Slide Styler tretmanima i Iono Care. Sjajni rezultati postižu se i kod klijenata sa problemima hiperpigmentacija, probavnih smetnji i ispadanja kose. STYLER TEA pomaže očistiti organizam kroz bubrege i mjehur.

Kako biste kvalitetno pročistili organizam uz STYLER čaj preporuča se stimulacija tankog i debelog crijeva Slide Stylerom (mehanička limfna drenaža), te limfna drenaža vlasišta (SPM cupping), te masaža po meridijanima, a dodatna se detoksikacija postiže istovremenim udisanjem aktivnog ioniziranog kisika (Iono Care). Čišćenje organizma vidljivo je i na koži, moguće je i početno pogoršanje (traje 1-2 dana), kada se počinju toksini izbacitivati van.

Styler čaj:

Ugodan je za piće hladan i topao

Aktivira limfni tok

Pruža energiju i detoksikaciju organizmu

Količina: 20 filter vrećica

 

Komentari

* obvezna polja

Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.