Health and Beauty Proizvodi Njega djeteta Tetra pamučne pelene To.To - pelene kao nekad, 8 kom

Tetra pamučne pelene To.To - pelene kao nekad, 8 kom

Šifra: 60113

Kategorija: Njega djeteta

Brand: Tosama Trade

0
149,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 14

Pelene kao nekad...

to.to pamučne tetra pelene su izrađene od visoko kvalitetne dvoslojne tetra tkanine. Odlikuje ih prirodan materijal – 100% pamuk, koji je koži ugodan i pruža visoki stupanj upijanja. Pelene su višestruko uporabljive za njegu beba i djece kod kuće ili na putu. Primjerene su za široko povijanje, kao podloga za previjanje, brisanje nakon kupanja, umivanja ili hranjenja, te za zaštitu od sunca i vjetra u kolicima.

UPUTSTVA ZA UPORABU PAMUČNIH TETRA PELENA

Prije uporabe, pamučne tetra pelene je potrebno oprati s deterđentom za bijelo rublje na temperaturi od 95 C. Dodavanje omekšivača nije potrebno. Ostatke obrubnog šava ( konce ), odrežite nakon pranja.

DOBRO JE ZNATI......

Posebnost pamučnih tetra pelena to.to, su njihovi obrubi. Pelene nemaju debele, grube i tvrde rubove, koji smetaju bebu, te nisu klasično porubljeni. Kutovi pelena su zaobljeni, dvije strane su tkane, a druge dvije su obrubljene s glatkim četveronitnim ( overlock ) šavom. Konci, koji završavaju taj šav, nisu odrezani. Višak konca odrežite sami, ali tek nakon prvog pranja, kada se pelena i oba šava stisnu.

Komentari

* obvezna polja

Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.