Health and Beauty Proizvodi Nokti Oxilver Nail Sprej za zdrave nokte na bazi aktivnog kisika

Sprej protiv gljivica na noktima

Šifra: hb1

Kategorija: Nokti

Brand: Oxilver Nail

0
258,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 25

Sprej protiv gljivica na noktima Oxilver Nail na bazi aktivnog kisika i ioniziranog srebra

  • Zaustavlja rast gljivica
  • Poboljšava strukturu nokta
  • Pojačava čvrstoću nokta
  • Oporavlja nokte i kožu oko nokta
  • Pruža noktima zdrav izgled
  • Hidratizira nokte

Oxilver Nail sprej protiv gljivica od 100ml pogodan je za različita oboljenja nokta i kožice oko nokta, kao što su bakterijske i gljivične infekcije, psorijaza, ozljede nokta

Oxilver Nail sprej protiv gljivica djeluje u kombinaciji aktivnog kisika i ioniziranog srebra kako bi vidljivo smanjio loše stanje noktiju i djelovao protiv gljivica na noktima, kožice oko nokta te protiv bakterijske i gljivične infekcije.

Djeluje kroz proces oksigenacija kao mehanizmom za opskrbu kože aktivnim kisikom. Nakon kontakta s površinom nokta Oxilver Nail otpušta aktivni kisik u obliku malih mjehurića koji čiste, njeguju, hrane i hidratiziraju kožu, a stanice kože opskrbljuju kisikom. Zbog svog djelovanja indikator je bakterijske ili gljivične infekcije – bijela pjena se trenutno pojavljuje, odmah nakon kontakta s kožom, ukoliko je prisutna bakterijska ili gljivična infekcija.

Oxilver Nail sastav:

Pantenol je odličan za regeneraciju nokti. Donosi vlagu u unutrašnjost nokta i dublje slojeve kože. Nokti postaju sjajniji, jači i čvršći, a koža postaje mekanija i elastičnija. Kada se nanese na nokte i kožu pretvara se u pantotensku kiselinu (vitamin B5) koja poboljšava fleksibilnost i jačinu nokta.

Također izvrsno radi u kombinaciji s keratinom, proteinom koji se nalazi u noktima, koži i kosi.

Komentari

* obvezna polja

Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.