Početna Proizvodi Nokti Oxilver Nail Sprej za zdrave nokte na bazi aktivnog kisika

Oxilver Nail Sprej za zdrave nokte na bazi aktivnog kisika

Šifra: hb1

Kategorija: Nokti

Brand: Oxilver Nail

0
258,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 25

OXILVER Nail Sprej 

  • Poboljšava strukturu nokta
  • Zaustavlja rast gljivica
  • Pojačava čvrstoću nokta
  • Oporavlja nokte i kožu oko nokta
  • Pruža noktima zdrav izgled
  • Hidratizira nokte

Oxilver Nail otopina 100 ml za različita oboljenja nokta i kožice oko nokta, kao što su bakterijske i gljivične infekcije, psorijaza, ozljede nokta....

KAKO DJELUJE?

Kombinacija aktivnog kisika i ioniziranog srebra olakšava i vidljivo smanjuje simptome različitih loših ili bolesnih stanja notka, kožice ili kože oko nokta.

Djeluje kao proces oksigencije kao mehanizam za opskrbu kože aktivnim kisikom. Nakon kontakta s površinom nokta ili kože nokta, Oxilver trenutno otpušta aktivni kisik u obliku malih mjehurića koji čiste, njeguju, hrane i hidratiziraju kožu, a stanice kože opskbljuju kisikom. Zbog svog načina djelovanja Oxilver također postaje indikator bakterijske ili gljivične infekcije. Bijela pjena se trenutno pojavljuje, odmah nakon kontakta s kožom, ukoliko je infekcija prisutna.

DODATNI SASTOJCI

Pantenol radi odlično na regeneraciji. Donosi vlagu u unutrašnjost nokta i dubolje slojeve kože. Nokti postaju sjajniji, jači i manje lomljivi. Koža postaje elastičnija i mekanija. Kada se nanese na kožu ili nokte pretvara se u panteolsku kiselinu (vitamin B5) koja poboljšava fleksibilnost i jačinu nokta.

Pantenol izvrsno radi i s keratinom, protein koji se nalazi u koži i noktu. Zbog svojih svojstava pantenol duboko prodite u nokat. To nam pomaže da se zaštiti i oporavi oštećeni nokat i  pojača hidratacija, struktura i izgled nokta.

Komentari

učitavam komentare...
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.