Health and Beauty Proizvodi Osobna Higijena Intimna pjena Natura femina by Ellen, 150 ml

Intimna pjena Natura femina by Ellen, 150 ml

Šifra: 56033

Kategorija: Osobna Higijena

Brand: Tosama Trade

1
65,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 6

Intimna pjena Natura femina by Ellen je primjerena za svakodnevno korištenje umjesto intimnog sapuna ili gela. Ne sadrži parabene.

Od prirodnih i ekološki prihvatljivih sastojaka, koji pomažu u očuvanju osjećaja

svježine intimnog područja. Zahvaljujući sastojcima:

1. Prirodno ulje kadulje (Salvia officinalis)

• ima protuupalno djelovanje i

• sprječava neugodan miris.

2. Mliječna kiselina

• održava pH intimnog područja.

Zato što je u obliku pjene:

• sadržava manje vode - manja je mogućnost isušivanja

u intimnom području

• potrebna je manja količina nego uobičajenih tekućih sapuna

• nježna je prema koži i sluznici.

 

U posljednje vrijeme sve se više naglašava važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike žena. Zato će aktivne i dinamične žene koje paze na svoje zdravlje i higijenu uvijek dati prednost ulošcima i tamponima od pamuka. Takvi proizvodi pored diskretnosti i pouzdanosti osiguravaju prozračnost koja je jedina garancija prevencije neugodnih iritacija i eventualnih alergija.

 

Pri uporabi takvih uložaka ili tampona svaka se žena osjeća iznimno ugodno. No, čak i na tom tržištu nude nam se dvije opcije: prirodni pamuk i certificirani organski pamuk. Poznati proizvođač higijenskih uložaka i tampona Tosama već neko vrijeme nudi obje opcije. Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100% pamuka. Slip, Day i Night ulošci prilagođeni su različitim tipovima menstruacije, a tu su i dva higijenska tampona (Mini i Normal) s aplikatorima za lakše i higijenskije rukovanje.

 

Za one koje u brizi za vlastito zdravlje, ali i za zdravlje okoliša žele napraviti još jedan korak naprijed, tu je linija Natura Femina Organic. Radi se o ulošcima i tamponima od 100% organskog, certificiranog pamuka koji dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu, što ih ubraja u grupu najekološkijih i najzdravijih proizvoda uopće.

 

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

 

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu, sprječavate pojavu infekcija i alergija i dajete prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

 

Komentari

* obvezna polja

Ukupno komentara do sada: 1
Ocjena
0 0
+1 -1
antonija
Ova pjena je nešto najbolje što mi se dogodilo po pitanju osobne higijene. Pobornik sam prirode, s uzdržavanjem sam koristila, bolje reći probala sve postojeće sapune za intimnu njegu, pa čak i takozvane prirodne. Međutim ovaj sapun u obliku pjene je nešto upravo za nas koji ne volimo teške sapune i kemikalije nego nježnu njegu. Ponekad nije dovoljna sama voda, čajeve ne možeš svaki dan, nepraktično je. Cijena je uredna jer traje par mjeseci, 3, 4 mj. ako se svaki dan perete.
Odgovori
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.