Health and Beauty Proizvodi Osobna Higijena Natura Femina Organic tamponi Super, 16 kom

Natura Femina Organic tamponi Super, 16 kom

Šifra: 51493

Kategorija: Osobna Higijena

Brand: Tosama Trade

0
37,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 3

Pamučni tamponi od organskog pamuka su primjereni za djevojke i žene s jakom menstruacijom.

Tamponi su izrađeni od certificiranog organskog pamuka (certifikat ICEA). Dermatološki su testirani, sterilizirani, bez dodanih parfema i nisu izbijeljeni s klorom. Tamponi su zbog svog oblika iznimno upijajući i pouzdani, a njihov zaobljeni vrh i ovoj osiguravaju veću kompaktnost i glatkoću. Primjereni su za djevojke i žene s jakom menstruacijom.

 

U posljednje vrijeme sve se više naglašava važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike žena. Zato će aktivne i dinamične žene koje paze na svoje zdravlje i higijenu uvijek dati prednost ulošcima i tamponima od pamuka. Takvi proizvodi pored diskretnosti i pouzdanosti osiguravaju prozračnost koja je jedina garancija prevencije neugodnih iritacija i eventualnih alergija.

 

Pri uporabi takvih uložaka ili tampona svaka se žena osjeća iznimno ugodno. No, čak i na tom tržištu nude nam se dvije opcije: prirodni pamuk i certificirani organski pamuk. Poznati proizvođač higijenskih uložaka i tampona Tosama već neko vrijeme nudi obje opcije. Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100% pamuka. Slip, Day i Night ulošci prilagođeni su različitim tipovima menstruacije, a tu su i dva higijenska tampona (Mini i Normal) s aplikatorima za lakše i higijenskije rukovanje.

 

Za one koje u brizi za vlastito zdravlje, ali i za zdravlje okoliša žele napraviti još jedan korak naprijed, tu je linija Natura Femina Organic. Radi se o ulošcima i tamponima od 100% organskog, certificiranog pamuka koji dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu, što ih ubraja u grupu najekološkijih i najzdravijih proizvoda uopće.

 

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

 

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu, sprječavate pojavu infekcija i alergija i dajete prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Komentari

* obvezna polja

Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.