Health and Beauty Proizvodi High Care Beauty & Medical Centar Zagreb

High Care Beauty & Medical Centar Zagreb


Adresa: Trnjanska 45A, 10 000 Zagreb
Tel: 01 55 77 200
Mail: highcare@highcare.hr

High Care Beauty & Medical je centar u kojem njegujemo individualni pristup prema svakom klijentu. U našem centru se možete prepustiti u sigurne ruke naših profesionalaca, educiranog osoblja koje se sastoji od medicinskih sestara, fizioterapeuta i kozmetičara. 
U našem centru povezali smo znanje iz medicine i kozmetologije kako bismo vam priuštili cjeloviti tretman koji se sastoji od konzultacija do rješenja problema.
U našoj bogatoj ponudi možete pronaći tretmane lica, tretmane i terapije za lice i tijelo.

  1. Njega lica: učinkovitost kratkih i specijaliziranih High Care® tretmana s premium kozmetičkim proizvodima i uređajima učinit će da koža blista kao nova, za najkraće vrijeme.
  2. Tretmani za oblikovanje tijela za muškarce i žene: tretman orijentiran rezultatima na problematičnim područjima – pružamo rješenje u neinvazivnim pristupom u najkraćem roku. Rezultati su vidljivi već od prvog tretmana.
  3. Prevencija i pomoć kod bolesti krvnih žila, otežane cirkulacije, limfe i vezivnog tkiva. Na bazi uspostavljene tehnologije „aerospace“, Vacustyler čini krvožilni trening, tj. ubrzava cirkulaciju i na taj način pomaže da štetne tvari iz krvotoka i limfe što prije pronađu put prema van, a kisik i potrebni nutrijenti u tkivo, krv i kožu.
  4. Savjetovanje o njezi kod kuće: Savršena njega za svaki tip kože, učinkovita rješenja za svaki kožni problem! 
  5. Anti-aging: vrijedni sastojci čine naše proizvode iznimno učinkovitima u anti age njezi. Bilo da se radi o liftingu, zaglađivanju kože, uklanjanju bora, flekova, naši tretmani i preparati imaju brz i siguran efekt.
  6. Učvrščivanje kože i vezivnog tkiva: nudi kako profesionalne tretmane, tako i preparate za kućnu njegu i dodatke prehrani kako bi se postigli čim prije i čim prirodnije najbolji efekti.
  7. Ljepota počinje iznutra: visoko-kvalitetni dodaci prehrani nadopunjavaju profesionalne tretmane i kućnu njegu. 
  8. Profesionalnost terapeuta u klasičnoj njezi lica i individualan holistički pristup: svi naši licencirani terapeuti pronaći će za klijenta odgovarajući način njege i rješenja.

High Care najviši stupanj njege!

Cjenik naših usluga: