Mura Pehnec

Naša priča je jednostavna – priča je to o ljubavi prema dizajnu, o stvaranju jedinstvenoga, o fascinaciji prirodnim materijalom - kožom i ushitu nad izmamljenim osmijehom. Nitko nezna kada je sve počelo, jer je naša Mura zaljubljena u dizajn od kada zna za sebe, od svojih prvih koraka, od prvih pokreta rukom, od prvih misli... Murine ruke i misli su njezinu strast tokom godina usmjeravali u raznim smjerovima, sve dok je nisu doveli do glavnog junaka naše priče – Njezinog Veličanstva Torbe.

Zašto baš Torba? Koža je tradicionalni prirodni materijal koji u spoju sa modernom tehnologijom obrade nudi nadahnuće za igru bezbrojnim kombinacijama pri spajanju nespojivog. Izazov jednostavnog dizajna potiče na pomicanje granica, izlazak iz kalupa i slobodu kreacije. Tisuću lica jednog oblika udahnjuju život svakoj Torbi i naglašavaju posebnost svake…

Jer je svaka posebna, svaka je unikatni ručni rad, zasebno dizajnirana i ne postoje dvije iste, kvaliteta je nešto na čemu inzistiramo. Vrhunska talijanska koža, komad po komad pomno odobrana od naše Mure, predaje se u ruke hrvatskih majstora šivača.

Podijelite i Vi naše emocije i ispričajte svoju priču uz Torbu!

Botoxom protiv znojenja

Važno je razlikovati 'normalno' neugodan miris tijela tijekom vrućina, treninga i sl. te neugodan miris kojem ne pomaže niti jedan parfem i dezodorans.

Saznaj više