Početna Proizvodi Oroxid jedini medicinski proizvod na bazi aktivnog kisika za oralnu upotrebu

Oroxid

Oroxid je jedini medicinski proizvod na bazi aktivnog kisika za oralnu upotrebu. Ovaj inovativan proizvod razvijen za održavanje higijene usne šupljine i zdravih desni. Zbog svog sastava djeluje na bakterije, gljivice i viruse a u isto vrijeme regenerira usnu šupljinu.

   

PRINCIP DJELOVANJA na osnovi aktivnog kisika, koji ciljano odstranjuje mikroorganizme, regenerira i oksigenizira sluznicu usta.

Učinkovit i siguran: BEZ ALKOHOLA I BEZ KLORHEKSIDINA

  

   Oroxid Sensitiv odgovara za:                  Oroxid Forte odgovara za:

   Odrasle i trudnice                                        Odrasle

   Osjetljivu sluznicu usta                                Za njegu i liječenje usne šupljine do oporavka

   Svakodnevnu upotrebu i dugoročnu        Intenzivnu oralnu higijenu 

   Djeca i odrasli koji nose aparatić              Odrasli koji imaju aparatić, protezu ili implantat

 

Jednostavan je za korištenje. Kako si se osigurala preventivna ili odgovarajuća terpijska svrha koristite sprej ili vodicu dva do tri puta na dan najbolje nakon pranja zubiju, slijedeći jednostavne korake:

1. Nježno očetkajte zube

2. Ako koristite sprej, pošpricajte 3-4 potiska spreja u usta. Ako koristite vodicu, ulijte 1- doze (čep) u usta i nemojte razrijeđivati sa vodom.

3. Mućkajte otopinu u ustima 30-tak sekundi. Dobro je i grgljati ili možete i nježno četkati četkicom za zube.

4. Ispljunite otopinu iz usta.

 

Preporučuje se i kao preventiva pacijentima koji su skloni i naginju upalnim procesima; pušaći, dijabetičari, ljudi koji nose apartić, proteze i implantate. Oroxid djeluje samo na površini sluznice u usnoj šupljini. Nakon kontakta sa sluznicom Oroxid otpušta aktivni kisik u obliku sitnih mjehurića koje se osjeća kao pjena u ustima.

Stomatolozi ga preporučuju kao dodatak dnevnoj oralnoj higijeni za prevenciju, za redovnu upotrebu i za smanjenje različitih upalnih stanja. Uz vodikov peroksid (3% forte 1,5 %sensitiv), koji je stabiliziran i siguran kao pomoćnu supstancu također sadrži Actipone - ektrakt biljke, koji potpomaže reakciju aktivnog kisika iz vodikovog peroksida, te ima umirujući učinak na osjetljivo tkivo usne šupljine.

                                   ZA ZDRAV I SVJEŽ OSMIJEH; OROXID!

Stomatolozi o Oroxidu 

Esthetic Dentistry dr.Miloš 

Oroxid sprej smatram izvrsnim kao suplementarnu terapiju kod parodontoloških zahvata. Osim što djeluje kao završni „touch“  u terapiji zaustavlja krvarenje te je oporavak oralne sluznice puno brži. Oroxid koristim i za razna stanja i zahvate u praksi, prvenstveno nakon čišćenja zubnog kamenca i pjeskarenja te kod afti, gingivitisa i kandidijaze.

(Ordinacija dentalne medicine,  Mate Miloš, dr.med.dent.) Trenkova 84, 21000 Split T: 021/553-733