Health and Beauty Proizvodi Oroxid jedini medicinski proizvod na bazi aktivnog kisika za oralnu upotrebu

Oroxid

Oroxid je jedini medicinski proizvod na bazi aktivnog kisika za oralnu upotrebu. Ovaj inovativan proizvod razvijen za održavanje higijene usne šupljine i zdravih desni. Zbog svog sastava djeluje na bakterije, gljivice i viruse a u isto vrijeme regenerira usnu šupljinu.

   

PRINCIP DJELOVANJA na osnovi aktivnog kisika, koji ciljano odstranjuje mikroorganizme, regenerira i oksigenizira sluznicu usta.

Učinkovit i siguran: BEZ ALKOHOLA I BEZ KLORHEKSIDINA

  

   Oroxid Sensitiv odgovara za:                  Oroxid Forte odgovara za:

   Odrasle i trudnice                                        Odrasle

   Osjetljivu sluznicu usta                                Za njegu i liječenje usne šupljine do oporavka

   Svakodnevnu upotrebu i dugoročnu        Intenzivnu oralnu higijenu 

   Djeca i odrasli koji nose aparatić              Odrasli koji imaju aparatić, protezu ili implantat

 

Jednostavan je za korištenje. Kako si se osigurala preventivna ili odgovarajuća terpijska svrha koristite sprej ili vodicu dva do tri puta na dan najbolje nakon pranja zubiju, slijedeći jednostavne korake:

1. Nježno očetkajte zube

2. Ako koristite sprej, pošpricajte 3-4 potiska spreja u usta. Ako koristite vodicu, ulijte 1- doze (čep) u usta i nemojte razrijeđivati sa vodom.

3. Mućkajte otopinu u ustima 30-tak sekundi. Dobro je i grgljati ili možete i nježno četkati četkicom za zube.

4. Ispljunite otopinu iz usta.

 

Preporučuje se i kao preventiva pacijentima koji su skloni i naginju upalnim procesima; pušaći, dijabetičari, ljudi koji nose apartić, proteze i implantate. Oroxid djeluje samo na površini sluznice u usnoj šupljini. Nakon kontakta sa sluznicom Oroxid otpušta aktivni kisik u obliku sitnih mjehurića koje se osjeća kao pjena u ustima.

Stomatolozi ga preporučuju kao dodatak dnevnoj oralnoj higijeni za prevenciju, za redovnu upotrebu i za smanjenje različitih upalnih stanja. Uz vodikov peroksid (3% forte 1,5 %sensitiv), koji je stabiliziran i siguran kao pomoćnu supstancu također sadrži Actipone - ektrakt biljke, koji potpomaže reakciju aktivnog kisika iz vodikovog peroksida, te ima umirujući učinak na osjetljivo tkivo usne šupljine.

                                   ZA ZDRAV I SVJEŽ OSMIJEH; OROXID!

Stomatolozi o Oroxidu 

Esthetic Dentistry dr.Miloš 

Oroxid sprej smatram izvrsnim kao suplementarnu terapiju kod parodontoloških zahvata. Osim što djeluje kao završni „touch“  u terapiji zaustavlja krvarenje te je oporavak oralne sluznice puno brži. Oroxid koristim i za razna stanja i zahvate u praksi, prvenstveno nakon čišćenja zubnog kamenca i pjeskarenja te kod afti, gingivitisa i kandidijaze.

(Ordinacija dentalne medicine,  Mate Miloš, dr.med.dent.) Trenkova 84, 21000 Split T: 021/553-733 

Korisnici o Oroxidu

Gđa. R.A. iz Zagreba podijelila je s nama svoje iskustvo korištenja Oroxida

Oroxid Hrvatska: Kakav problem ste imali?
R.A. : Problem je bio u upaljenim, krvarećim, izuzetno osjetljivim desnima, na jednom mjestu se stvorio i parodontalni džep.
 
Oroxid Hrvatska: Jeste li koristili vodicu ili sprej Oroxid, forte ili sensitiv?
R.A.: Koristim Oroxid forte tekućinu.
 
Oroxid Hrvatska: Na koji način Vam pomogao, kakav ste rezultat postigli?
R.A.: Odmah nakon prve upotrebe, desni su promijenile boju (od crvenih, upaljenih postale su zdrave ružičaste boje), postale čvršće, manje osjetljive. U roku od tjedan dana prestalo je krvarenje tijekom pranja zubi, nakon nekoliko mjeseci usudila sam se i uspjela nakon više od 30 godina prati zube četkicom normalne tvrdoće (a ne više super soft). Sijevajuća bol u čeljusti je prestala (mislim da je to bila posljedica ogoljenih zubnih vratova). Nezanemarivo, zubni kamenac u potpunosti je nestao, zubi su glatki kao porculan, gotovo potpuno sam uspjela eliminirati plak, koji je nastao (mislim) zbog toga što nisam smjela „pošteno oprati zube“, a super mekanom četkicom samo gladite zube. Zubi i ispuni su izbijeljeni, ništa spektakularno, ali se može primijetiti – nestale su diskoloracije. Moji zubi su i inače promijenjene boje zbog propisanih tetraciklina u djetinjstvu, a tada se još nije znalo za njihove nuspojave.
 
Oroxid Hrvatska: Da li bi ga preporučili svojim prijateljima ili članovima obitelji koji muku muče s isitm ili sličnim problemom?
R.A.: Svakako.
 
Oroxid Hrvatska: Namjeravate li i dalje koristiti ovaj Oroxid?
R.A.: Naravno, bez njega mi je nezamislivo, doslovno.

Botoxom protiv znojenja

Važno je razlikovati 'normalno' neugodan miris tijela tijekom vrućina, treninga i sl. te neugodan miris kojem ne pomaže niti jedan parfem i dezodorans.

Saznaj više