Početna Proizvodi WEBSHOP NJEGA Oči Eye Sential - Serum za njegu oko očiju

Eye Sential - serum za specijalnu njegu oko očiju

Šifra: 150

Kategorija: Oči

Brand: Weyergans

0
232,80 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 23

EYE SENTIAL – Serum za njegu i zaštitu područja oko očiju

Eye Sential je serum za specijalnu njegu zahtjevne i osjetljive kože oko očiju. Također odgovara i za specijalnu njegu suhih i dehidriranih usana. Koža oko očiju je tanja i puno zahtjevnija nego li koža na ostatku lica. Zbog toga elasticitet opada puno brže. Uostalom mimika lica na tom području također pridonosi bržem stvaranju finih linija i bora. Proces starenja se najprije vidi na ovom području.

Eye Sential pruža koži neophodnu specijalnu njegu koju zahtijeva kako bi se spriječile bore oko očiju i usana. Ovaj jako ekonomičan serum sadrži ekstremno vrijedne komponente koje hrane kožu.

Način korištenja: Eye Sential je pakiran u bočici sa praktičnom i higijenskom pumpicom. Ovo omogućuje osim higijene i ekonomičnije korištenje. Jedna pumpica je obično dovoljna za područje oko očiju.  Nakon nježnog čišćenja kože lica, nanesite Eye Sential na područje oko očiju počevši od obrva i kružeći prema sljepoočnici i zatim ispod oka. Serum se brzo upija, tako da make-up možete nanijeti odmah nakon aplikacije. Sve što vam ostane na području oko očiju slobodno nanesite na usne i područje oko usana i umasirajte.

SASTAV:

  • Lipopeptidi (tetrapeptidi)
  • Ekstrakt korijena valjkaste zupčice - Imperat Cylindrica
  • Hijaluronska kiselina.

Aktivni sastojci:

Fitohormon regulira ravnotežu citokinina, a ravnoteža citokinina je odgovorna za nekoliko znakova starenja. Fitohormon lipopeptid kojeg uspoređuju sa hormonom mladosti, ima također ima sposobnost da poveća elasticitet kože.   

Imperat Cylindrica – Biljka survivor iz poplavljenim područjima, ekstrakti Imperata cylindrica djeluju kao izvrstan dugotrajni ovlaživač. Zapravo,  Imperata Cylindrica ima sposobnost za povećanje razine hidratacije 24 sata nakon nanošenja. Sposobnost za povećavanje vlažnosti kože ima zahvaljujući potpuno prirodnim biljnim ekstraktima koji su bogati kalijem i 3-metilsulfonipropionatom (DMSP). To može pomoći povećanju međustanične  osmoze, jer se smatra da se voda uvlači u stanice, a tamo ostaje i nakon tuširanja. DMSP je osmo-zaštitni spoj koji se može naći u mnogim biljkama.

Hijaluronska kiselina – dobro poznata po svom svojstvu zadržavanja vode i time hidratacije same kože.

Pakiranje: 15 ml

Komentari

učitavam komentare...
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.