Health and Beauty Proizvodi WEBSHOP NJEGA Tijelo Alpha Mousse bogata anticelulitna pjena za brisanje rupica na stražnjici

High Care Alpha Mousse bogata anticelulitna pjena za brisanje rupica na stražnjici

Šifra: 1017

Kategorija: Tijelo

Brand: High Care by Weyergans

0
674,00 kn
Dodaj u košaricu
H&B bodovi: 67

Kada se pojave rupice na koži, koža je opuštena, potrebno ju je učvrstiti i zategnuti. Za ovakva stanja Alpha Mousse je idealan proizvod. Koristi se lokalno na mjestima gdje je koža opuštena. Ako želimo adekvatno tretirati celulit, jačanje vezivnog tkiva i poboljšanje tonusa kože bitan je korak. Koristeći proizvod u svom domu smanjuje se broj odlazaka na kozmetičke tretmane za učvršćivanje kože.
Fitohormoni fiziološkim mehanizmom stimuliraju učvršćivanje vezivnog tkiva i kože. Ostali vrijedni aktivni sastojci su kofein koji stimulira razgradnju masti, ljekovita gljiva Fomes Offcinalis čini kožu glatkom i čvršćom, escin i bazga poboljšavaju cirkulaciju.

Djelovanje:

ALPHA MOUSSE se koristi za njegu tijela kao kućna njega u anticelulitnoj terapiji, a djeluje na učvršćivanje vezivnog tkiva. Namijenjena je suzbijanju „rupica“ i nejednakosti površine kože, kako bi skratila i intenzivirala djelovanje kozmetičkih anticelulitnih tretmana (limfna drenaža,vakumska masaža, ultrazvučna i elktrostimulacija...). Fitohormoni u ALPHA MOUSSE reagiraju sa slojevima kože putem fiziološkog mehanizma. Ostali aktivni sastojci, poput kofeina, guarane i karnitina ubrzavaju cirkulaciju i stimuliraju stanice. Učinci su dokazani in vitro istraživanjima.

NAČIN KORIŠTENJA: ALPHA MOUSSE se koristi dvaput na dan u periodu od četiri tjedna, a nakon tog vremena samo jednom na dan, najbolje ujutro.

Prije upotrebe protresite bočicu, te držeći  je uspravno nanesite određenu količinu pjene na ruku, te nanesite na područja tijela koja želite tretirati. Pustiti da se osuši. Nije potrebno masirati.

Karakteristike:

  • Rezultati su vidljivi i osjetni vrlo brzo.
  • Ne sadrži agresivne tenzide poput ostalih pjena. 
  • Praktično pakiranje dispenzer-pumpica
  • Inovativan preparat za tretiranje celulita i njegovu prevenciju

Tips & Tricks:

Može se koristiti na cijelom tijelu i licu, ali preporučamo samo lokalno, tamo gdje su rupice na koži, isključivo zbog cijene. 

PAKIRANJE: 180 ml 

Komentari

* obvezna polja

Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 180,00 kn.