Anatomske klompe Air Hello Kitty

52,96 

Ljetni model Terlik Sabo anatomskih klompi razigranog, Hello Kitty uzorka.

Opis

Anatomske klompe Air Hello Kitty model su anatomskih klompi brenda Terlik Sabo ručno su izrađene od fino perforirane prirodne kože koji morate imati! Ove klompe imaju ergonomsko-anatomsku masažnu tabanicu ispod koje se nalazi zračni jastuk. On pomaže pri apsorpciji nepravilnosti tijekom hodanja i stajanja te time smanjuje opterećenje na kralježnicu. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje. Terlik Sabo klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Dizajn

Anatomske klompe Air Hello Kitty sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Kreiran je upravo s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala. Ergonomski ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Svojim posebnim dizajnom, Terlik Sabo klompe razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0