Anatomske klompe bambus Vesna

40,00 

Odaberite vrhunske anatomske klompe od prirodnih materijala za svaki dan.

 

Opis

Anatomske klompe bambus Vesna su izrađene od prirodne vune koja će ugrijati vaša stopala u hladnim zimskim danima. Anatomski oblikovan đon sa antiklizačima pružiti će sigurnu potporu pri hodu u obavljanju svakodnevnih kućnih poslova.
Rađena je po preporuci ortopeda. 
Lice ove anatomske klompe bambus je napravljeno od mekane vune koja osigurava toplinu i udobnost vašim stopalima. Potplat je napravljen od izdržljivog kožnog materijala, što pruža dodatnu trajnost papuče. Đon je 100% napravljen od prirodnog pluta, čime se osigurava dodatna stabilnost i podrška za vaše stopalo. Izdržljivi PU potplat dodatno osigurava sigurnost i stabilnost tijekom nošenja. Svi ovi kvalitetni materijali zajedno čine ovu kućnu papuču jednom od najudobnijih i najtoplijih za vaše noge.
 
Materijali
 
Lice: Prešana vuna 70% i poliester 30%

Remen: koža

Potplat: Prirodna velur koža

Đon: 100% Prirodno pluto

Đon sa antiklizačima

B

Anatomske klompe bambus Vesna

rojevi: 36-42

 
Mjere gazišta su:
 
36-23cm
37-23,70cm
38-24,5cm
39-25cm
40-26cm

41-26,7cm klompe znatno će olakšati svako dugotrajno stajanje i hodanje.

Anatomski oblikovana obuća označava specijalnu kategoriju obuće kojoj je posvećena posebna pažnja kod oblikovanja uloška i gazišta.
Ulošci i gazišta oblikovani su na način da rasterete tegobe koštano – mišićnog sustava (kralježnica, koljena, zglobovi, stopala) i potiču pravilno držanje tijela.
Anatomski oblikovan uložak ili gazište rađeno je po svim pravilima ortopedske tehnike i u svrhu zdravlja stopala.

Anatomske klompe roze iz kolekcije Vesna cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

 

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0