Anatomske klompe crni potplat crvene

52,96 

Hippocrates anatomske klompe ljetni model u crveno crnoj kombinaciji savršen su izbor za klasičare.

Opis

Anatomske klompe crni potplat crvene ručno su rađeni otvoreni, ljetni model klompi brenda Hippocrates. Crni potplat od prirodne kože obilježava masažna tabanica te zračni jastuk koji se nalazi unutar tabanice. Zračni jastuk apsorbira nepravilnosti tijekom hodanja te smanjuje pritisak na kralježnicu i stopala te pomaže u uklanjaju bolova. Na gornjem dijelu tabanice nalazi se crni lateks uložak koji sprječava znojenje i proklizavanje noge unutar obuće. Ovaj model anatomskih klompi najbolji je izbor za osobe koje su izložene dugotrajnom hodanju ili stajanju. 

Dizajn

Anatomske klompe crni potplat crvene imaju crveni remen izrađen od mekane prirodne kože koji omogućava da koža diše, ne znoji se, a pri tome ne žulja tijekom hodanja. Koža je perforirana i omogućava da stopalo diše tijekom vrućih, ljetnih dana. Sinergija svih komponenata čini ovu anatomsku obuću jednom od najpoželjnijih na tržištu i savršenom za vruće ljetne dane. Također, anatomske klompe crni potplat crvene lako se kombiniraju s raznim odjevnim kombinacijama. Važno je naglasiti kako baš ove klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Birajte i Vi omiljenu kombinaciju crvene i crne boje sklopljene u udobne anatomske klompe.

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates ljetnih modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0