Anatomske klompe Dr. Lucca “Zekoslav mrkva”

33,84 

Anatomske klompe Dr. Lucca “Zekoslav mrkva” cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Anatomski oblikovano ležište na obući koju nosimo postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tijela. 

Opis

Anatomske klompe Dr. Lucca “Zekoslav mrkva”  znatno će olakšati svako dugotrajno stajanje i hodanje. Dr. Lucca klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Anatomski oblikovano ležište na obući koju nosimo postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tijela. Utječe na pravilan položaj kičme što olakšava napore prilikom svakodnevnog hodanja ili dugog stajanja. Anatomske klompe Dr. Lucca “Zekoslav mrkva” osim svog veselog dizajna nude i iznimnu udobnost te olakšanje za Vašu kralježnicu i stopala. 

Anatomski oblikovana obuća označava specijalnu kategoriju obuće kojoj je posvećena posebna pažnja kod oblikovanja uloška i gazišta.
Ulošci i gazišta oblikovani su na način da rasterete tegobe koštano – mišićnog sustava (kralježnica, koljena, zglobovi, stopala) i potiču pravilno držanje tijela.
Anatomski oblikovan uložak ili gazište rađeno je po svim pravilima ortopedske tehnike i u svrhu zdravlja stopala.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Opis materijala Dr. Lucca klompi: 
• Potplat/đon: Microtek Super Grip – Pluta (specijalni protuklizni vodootporni materijal)
• Uložna tabanica – gazište: prirodna koža
• Gornjište – ljetna papuča: prirodna brušena koža, napa koža
• Gornjište klompa: PU ultraleather eko-napa

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Dr. Lucca modela

br. 36 – 23,5 cm

br. 37 – 24,2 cm

br. 38 – 24,9 cm

br. 39 – 25,6 cm

br. 40 – 26,3 cm

br. 41 – 27 cm

br. 42 – 27,7 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0