Anatomske klompe Garfield

49,11 

Hippocrates anatomsko ergonomske klompe stavljaju udobnost na prvo mjesto. Organski materijali s antibakterijskim svojstvima i razigrani dizajn odlična su kombinacija i za najizbirljivije. 

Opis

Hippocrates brand antomske obuće postavlja standarde udobnosti koje je teško nadmašiti. Njihove klompe su anatomsko ergonomski oblikovane i izrađene su od visokokvalitetnih materijala. Materijali su organski te ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju. Materijal koji bismo izdvojili je PU Ultra Leather Eko koža s antibakterijskim svojstvima. Udobnost ovih klompi bazira se na ortopedskim pravilima. Anatomske klompe Garfield posebno su dizajnirane prema ortopedskim pravilima, a njihov zanimljiv uzorak savršen je za svaki dan. Anatomske klompe Garfield cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. 

Dizajn

Anatomske klompe Garfield posebno su dizajnirane klompe koje omogućavaju maksimalnu apsorpciju nepravilnosti i udaraca tijekom hodanja. Udoban i mekan korak osiguran je tijekom cjelodnevnog hodanja, dok anatomski oblik pruža maksimalnu potporu. Baza klompe krije PU zračni jastuk veličine 5,5 cm rasteretit će kralježnicu i stopala te spriječiti bolove uslijed dugotrajnog hodanja ili stajanja. Ergonomski ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Odlične su za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24,0 cm

br. 39 = 25,0 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0