Akcija!

Anatomske klompe Kalimero crni potplat

44,20 

Za lak korak birajte obuću rađenu prema ortopedskim pravilima poput Hippocrates anatomskih klompi. Zanimljiv dizajn, klasične boje i organski materijali savršena su kombinacija. Za svaki udoban dan!

Opis

Anatomske klompe Kalimero crni potplat odlično su rješenje za osobe koje tijekom svog radnog dana ili u slobodno vremena puno stoje na nogama i često su u pokretu. Hippocrates anatomske klompe jedan su od najboljih izbora jer su izrađene od visokokvalitetnih materijala i ekološki su prihvatljive. Svi materijali su organski, a naglasak je stavljen na PU Ultra Leather Eko kožu koja ima posebna antibakterijska svojstva i ne šteti ljudskom zdravlju. Cijela klompa nalazi se na PU zračnom jastuku koji se nalazi unutar baze i visine je 5,5 cm. Njegova uloga je rasterećenje kralježnice i stopala i sprječavanje bolova uzrokovanih svakodnevnim aktivnostima. Na bazu se nadovezuje ergonomska kožna tabanica koje je izrađena prema ortopedskim pravilima, što znači da prati sve linije stopala i upija nepravilnosti tijekom hodanja.

Dizajn

Ako ste cijeli dan u pokretu i tražite udobnu obuću Hippocrates anatomske klompe su odličan izbor. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Osim udobnosti, ove Anatomske klompe Kalimero crni potplat, nude i zanimljiv dizajn koji zasigurno neće proći neopaženo. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Birajte kvalitetnu obuću za zdravlje stopala i kralježnice. Birajte Hippocrates klompe!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24,0 cm

br. 39 = 25,0 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26,0 cm

br. 42 = 26,6 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0