Akcija!

Anatomske klompe Kockice

44,20 

Hippocrates anatomske klompe igraju važnu ulogu u održavanu pravilne fiziologije pokreta pa su savršen izbor za aktivne ljude.

Opis

 

Ovaj zatvoreni model brenda Hippocrates dolaze u odličnoj kombinaciji bijelog potplata i crvenih kockica zanimljivog i razigranog dizajna. Birajte klasični izgled sa zanimljivim dizajnom i udobnost bez granica! Osim što su Hippocrates klompe prepoznate po udobnosti i kvaliteti materijala, mogu se pohvaliti i da su izrađene od organskih materijala koji ne štete okolišu kako tijekom proizvodnje tako i tijekom odlaganja. Anatomske klompe Kockice izrađene su od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja. Izdvajamo PU Ultra Leather Eko kožu sa posebnim antibakterijskim svojstvima. Upravo zbog promišljeno korištenih materijala ove klompe ne štete ni ljudskom zdravlju. Ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Anatomske klompe Kockice sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. 

Dizajn

Ako ste cijeli dan u pokretu i tražite udobnu obuću Hippocrates anatomske klompe su odličan izbor. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Osim udobnosti, ove Anatomske klompe Kockice, nude i zanimljiv dizajn koji zasigurno neće proći neopaženo. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Birajte kvalitetnu obuću za zdravlje stopala i kralježnice. Birajte Hippocrates klompe!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24,0 cm

br. 39 = 25,0 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0