Anatomske klompe Love Story

49,11 

Hippocrates anatomske klompe dolaze u kombinaciji crnog potplata i crno bijelog motiva. Udobnost i mekoća organskih materijala s antibakterijskim svojstvima savršena su kombinacija.

Opis

Anatomske klompe Love Story imaju ergonomski oblik, a izrađene su od visokokvalitetnih materijala poput PU Ultra Leather Eko kože s posebnim antibakterijskim svojstvima. Materijali od kojih su izrađene ove klompe su organski, ne zagađuju okoliš te ne štete zdravlju, a posebna pozornost tijekom izrade posvećena je ortopedskim pravilima za vrhunsku udobnost. Anatomske klompe Love Story pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe. Također, ovaj model anatomskih klompi kreiran je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala te tako olakša dugotrajno hodanje ili stajanje. 

Dizajn

Zaljubite se u naše Hippocrates anatomske klompe s motivom stripa koji prikazuje ljubavnu priču! Ove anatomsko ergonomske klompe garantiraju vašim stopalima i kralježnici rasterećenje te udoban i mekan korak tijekom cijelog dana. Ove klompe izrađuju se prema posebnim ortopedskim pravilima pa se unutar tabanice skriva zračni jastuk od 5,5 cm. Njegova uloga je da apsorbira nepravilnosti pri hodanju i smanjuje mogućnost bolova u kralježnici i stopalima. Ortopedska tabanica dizajnirana je da prati liniju stopala prema svim pravilima ergonomije i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Birajte kvalitetnu obuću za zdravlje stopala i kralježnice. Birajte Hippocrates klompe!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0