Akcija!

Anatomske klompe Mickey Mouse bijele

30,86 

Anatomske klompe Mickey Mouse bijele oblikovane su na način da rasterete Vašu kralježnicu, zglobove, i stopala te potiču pravilno držanje tijela.

Opis

Rasprodaja! Akcija – 10%

Anatomske klompe Mickey Mouse bijele svojim razigranim dizajnom razveselit će i najnaporniji dan na poslu. Ove klompe odličan su izbor za sve kojima je udobnost na prvom mjestu, a osim toga vole biti primijećeni. 

Anatomski oblikovana obuća označava specijalnu kategoriju obuće kojoj je posvećena posebna pažnja kod oblikovanja uloška i gazišta.
Ulošci i gazišta oblikovani su na način da rasterete tegobe koštano – mišićnog sustava (kralježnica, koljena, zglobovi, stopala) i potiču pravilno držanje tijela.
Anatomski oblikovan uložak ili gazište rađeno je po svim pravilima ortopedske tehnike i u svrhu zdravlja stopala.

Anatomske klompe Mickey Mouse bijele lako se kombiniraju uz uniforme, ali i uz bilo koju odjevnu kombinaciju za svaki dan. Ova udobna klompa omogućit će Vam udobnost i pružiti olakšanje Vašoj kralježnici tijekom cijelog dana, a njihov anatomski oblik poduprijet će vaša stopala. Anatomske klompe Mickey Mouse bijele kvalitetno su rješenje za Vaš svaki dan. Odlične su za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme. 

Opis materijala Dr. Lucca klompi: 
• Potplat/đon: Microtek Super Grip – Pluta (specijalni protuklizni vodootporni materijal)
• Uložna tabanica – gazište: prirodna koža
• Gornjište – ljetna papuča: prirodna brušena koža, napa koža
• Gornjište klompa: PU ultraleather eko-napa

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Dr. Lucca modela

br. 36 – 23,5 cm

br. 37 – 24,2 cm

br. 38 – 24,9 cm

br. 39 – 25,6 cm

br. 40 – 26,3 cm

br. 41 – 27 cm

br. 42 – 27,7 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0