Anatomske klompe Mickey Mouse bijeli potplat

49,11 

Hippocrates anatomske klompe s likom Mickey Mouse-a razvedrit će svaki dan!

Opis

Anatomske klompe Mickey Mouse bijeli potplat dolaze u jednostavnoj, ali razigranoj kombinaciji s Mickey Mouse uzorkom koji zasigurno neće proći neopaženo. Odlične su za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme te ove klompe nude maksimalnu apsorpciju udara. Važno je naglasiti da je ergonomski oblikovana klompa izrađena od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja. Napravljene su od lagane, izdržljive i ekološki prihvatljive poliuretanske baze i visoke kvalitetne, antibakterijske kože. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje. Hippocrates klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Dizajn

Anatomske klompe Mickey Mouse bijeli potplat sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Kreiran je upravo s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala. Ergonomski ortopedska kožna  tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Hippocrates anatomske klompe su obuća koja pomaže u održavanju pravilne fiziologije pokreta te prevenira kod različitih ozljeda i deformacija.  Svojim posebnim dizajnom, Hippocrates klompe razveselit će Vaš svaki dan. 

Anatomske klompe Mickey Mouse bijeli potplat kvalitetno su rješenje za Vaš svaki dan. 

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0