Anatomske klompe Miki i Pajo

49,11 

Hippocrates anatomske klompe s likom Paje i Mikija, razvedrit će svaki dan!

 

Opis

Anatomske klompe Miki i Pajo, su obuća koja pomaže u održavanju pravilne fiziologije pokreta te prevenira kod različitih ozljeda i deformacija. Ove anatomske klompe izrađene su od ekološki prihvatljive PU Ultra Leather Eko kože koja ima posebna antibakterijska svojstva. Upravo zbog organskih materijala ova obuća ne šteti zdravlju. Anatomske klompe Miki i Pajo pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe. Također, ovaj model anatomskih klompi kreiran je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala te tako olakša dugotrajno hodanje ili stajanje. 

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe se izrađuju prema posebnim ortopedskim pravilima pa se unutar tabanice skriva zračni jastuk od 5,5 cm. Njegova uloga je da apsorbira nepravilnosti pri hodanju i smanjuje mogućnost bolova u kralježnici i stopalima. Ortopedska tabanica dizajnirana je da prati liniju stopala prema svim pravilima ergonomije i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima.  Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0