Anatomske klompe nubuk zelena

40,00 

Odaberite vrhunske anatomske klompe od prirodnih materijala za svaki dan.

 

Opis

Anatomska klompa nubuk zelena je klompa izrađena od nubuk kože, savršena za vaše stopalo. Izrađena je od luksuzne pull-up kože zelene boje koja se može ponositi svojim unikatnim dvobojnim efektom. Preporučena od strane  stručnjaka ortopeda, klompa će vašim stopalima pružiti izuzetnu podršku i sigurnost. Zahvaljujući biljno štavljenoj koži koja je ispunjena uljem, ova klompa  će vam pružiti nezaboravnu udobnost svaki put kada ih obujete. Kada dodirnete pull-up kožu, primjetit ćete da boja svjetli, što je rezultat potiskivanja boje i ulja u koži. Krajnja obrada stvara zaštitni premaz oko molekula kože, bez zatvaranja pora, što omogućava koži da diše. Ovose zove efekt povlačenja, koji je ključna karakteristika pull-up kože.

Nubuck koža je pažljivo obrađena kako bi se postigla baršunasta tekstura, što čini naše papuče ne samo udobnim za nošenje, već i stilskim izborom za svaku priliku.

Naša klompa je posebno dizajnirana kako bi pružila maksimalnu podršku stopalima i olakšala hodanje. Anatomski oblikovan uložni potplat pruža podršku lukovima stopala, smanjuje pritisak na petu stopala i pomaže u održavanju pravilnog položaja stopala tokom hodanja. To može biti posebno korisno za osobe sa problemima stopala, kao što su ravna stopala ili visoki svodovi.

Kvaliteta nubuck kože na našim klompama garantira trajnost i dugotrajnost proizvoda. Nubuck koža je visokokvalitetna koža koja je otporna na habanje i pruža zaštitu od svakodnevnih oštećenja. Osim toga, nubuck koža ima luksuzan izgled koji će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse.

 

 

Lice: Nubuck – Koža
Potplat: Velur – Koža sa mekanim gelom
Đon: 100% Prirodno pluto + Sistem protiv klizanja
Brojevi: 36-42
 

Mjere su:

36-23cm
37-23,70cm
38-24,5cm
39-25cm
40-25.7cm

41-26,3cm

42-27cm

Donesite ovu elegantnu i udobnu odluku.

Ako se ova boja ne uklapa u vašu garderobu, pogledajte ovdje koje boje ova linija još ima.

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0