Akcija!

Anatomske klompe sivi leopard uzorak

44,20 

Terlik Sabo anatomske klompe od sada u kombinaciji sivog leopard uzorka i crnog potplata! Za svaki udoban dan!

Opis

Anatomske klompe sivi leopard uzorak model su brenda Terlik Sabo koje nude maksimalnu apsorpciju udara. Obuća su koja pomaže u održavanju pravilne fiziologije pokreta te prevenira kod različitih ozljeda i deformacija. Napravljene su od lagane, izdržljive i ekološki prihvatljive poliuretanske baze i visoke kvalitetne, antibakterijske kože. Upravo zbog organskih materijala ova obuća ne šteti zdravlju. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje. Anatomske klompe sivi leopard uzorak cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Ovaj model anatomskih klompi kreiran je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala te tako olakša dugotrajno hodanje ili stajanje. 

Dizajn

Anatomske klompe sivi leopard uzorak sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Ergonomski ortopedska kožna masažna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima. Svojim posebnim dizajnom, Terlik Sabo klompe s leopard uzorkom razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 38 – 23,5 cm

 

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0