Akcija!

Anatomske klompe Snoopy

44,20 

Hippocrates anatomske klompe razigranog Snoopy uzorka su ergonomsko-ortopedska obuća izvrsna za aktivne osobe koje su cijeli dan u pokretu.

Opis

Hippocrates anatomske klompe Snoopy cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Glavna odlika Hippocrates anatomskih klompi Snoppy je njihov ergonomski oblik koji je napravljen prema pravilima ortopedije. Izrađene su od visokokvalitetnih, organskih materijala koji ne zagađuje okoliš te ne štete zdravlju, a jedan od takvih materijala je PU Ultra Leather Eko koža s posebnim antibakterijskim svojstvima. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima.  Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. 

Dizajn

Unutar potplata ove anatomske klompe imaju 5,5 cm velik zračni jastuk s ciljem rasterećivanja kralježnice i stopala, a ergonomsko – ortopedska kožna tabanica je posebno dizajnirana prema pravilima ergonomije. Upravo zbog toga prati sve linije stopala i ispravlja nepravilne poteze tijekom hodanja.Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Ove klompe odličan su izbor za sve koji su cijeli dan u pokretu. Hippocrates anatomske klompe Snoopy, pristaju uniformama gotovo svih boja, a razveselit će i Vas i Vaše pacijente.  

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0