Akcija!

Anatomske klompe Sweet Girl

44,20 

Terlik Sabo anatomske klompe razigranog uzorka pružit će odličnu potporu Vašem stopalu tijekom svakodnevnih aktivnosti.

Opis

Rasprodaja! Akcija – 10%

Anatomske klompe Sweet Girl sa svojim razigranim dizajnom savršen su izbor za kuću, ali i posao. Ove anatomske klompe pružaju potporu stopalu i omogućavaju veću otpornost na udarce tijekom hodanja. Udoban i mekan korak osiguran je tijekom cijelog dana, a posebno dizajnirani anatomski oblik pruža potporu stopalu. Ove anatomske klompe izrađene su od ekološki prihvatljive poliuretanske baze koja je izrazito lagana i visokokvalitetna. Osim toga, koža je izdržljiva i ima antibakterijska svojstva. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje.

Dizajn

Udobnost anatomskih klompi Terlik Sabo temelji se na ortopedskim pravilima. Unutar tabanice nalazi se zračni jastuk veličine 5,5 cm koji rasterećuje kralježnicu i stopalo te sprječava bolove uslijed dugotrajnog hodanja ili stajanja. Ergonomski ortopedska tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije i prati svaku liniju stopala te kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Svojim posebnim dizajnom, Anatomske klompe Sweet girl razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 36 – 23,0 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24,0 cm

No. 39 – 25,0 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0