Anatomske natikače Nallan ZOE Smeđe

33,00 

Anatomske natikače Nallan ZOE Smeđe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Zoe kolekcija je pažljivo osmišljena kako bi olakšala žensku svakodnevicu. Jedinstveni Zoe modeli namijenjeni su ženama koje žele izvući najbolje iz dana. Kupite ZOE natikače i prohodajte cijeli svijet!

 

Opis

Anatomske natikače Nallan ZOE Smeđe ljetni su model natikača za žene.

Anatomski oblikovana obuća označava specijalnu kategoriju obuće kojoj je posvećena posebna pažnja kod oblikovanja uloška i gazišta.
Ulošci i gazišta oblikovani su na način da rasterete tegobe koštano – mišićnog sustava (kralježnica, koljena, zglobovi, stopala) i potiču pravilno držanje tijela.
Anatomski oblikovan uložak ili gazište rađeno je po svim pravilima ortopedske tehnike i u svrhu zdravlja stopala.

Anatomske natikače Nallan ZOE Smeđe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Zoe kolekcija je pažljivo osmišljena kako bi olakšala žensku svakodnevicu. Jedinstveni Zoe modeli namijenjeni su ženama koje žele izvući najbolje iz dana. Kupite ZOE natikače i prohodajte cijeli svijet!

Materijal:
Gornjište: koža
Gazište: koža
Potplat: PU (poliuretan)

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta:

Broj 36 – 23,0 cm

Broj 37 – 23,5 cm

Broj 38 – 24,0 cm

Broj 39 – 24,5 cm

Broj 40 – 25,0 cm

Broj 41 – 25,5 cm

Broj 42 – 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Nallan

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0