Akcija!

Calvin Klein Euphoria parfemska voda

65,00 

količina 100ml

Ostavite dojam, pomaknite svoje granice, osjećajte se kao prava dama.

Opis

Sad već kultna Calvin Klein Euphoria parfemska voda je egzotični cvjetno-voćni miris. Odličan parfemski uradak Calvin Kleina pršti blistavim notama sočnog voća; tajanstven i privlačan kao tamno egzotično cvijeće; poziva vas da uživate u životnim radostima. Osnovne note su šipak, japanska jabuka, zeleno lišće, lotus, crna orhideja, crveno drvo, crna ljubičica i amber. Obiluje notama koje mu daju dugotrajnost i izrazitu postojanost. Idealan za zimsko vrijeme.
Calvin Klein Euphoria parfemska voda za žene je senzualni miris koji očarava svojom sofisticiranošću. Sa kombinacijom egzotičnih voćnih nota, orijentalnih začina i toplih drvenih akorda, ovo je parfem koji istražuje granice strasti i luksuza. U srcu mirisa se krije cvijet orhideje, dodajući notu elegancije, dok se u osnovi osjeća topla vanilija i amber. Euphoria je poput neodoljive pozivnice u svijet uživanja i privlačnosti, ostavljajući za sobom nezaboravan trag gdje god da kročite.

Parfem koji nikog ne ostavlja ravnodušnim…postojan, ženstven. Parfem s kojim ćete pomaknuti granice!

Dame, uživajte u euforiji i ostavite trag,

Parfemska voda za žene, 100ml

Ako tražite poklon za osobu koja je; hrabra, optimistična, iznutra nježna a vani lavica i obožava biti primjećena, onda je CK Euphoria idealan poklon za nju.

Ukoliko ste vi drugačija ili osoba kojoj poklanjate, pogledajte našu ostalu ponudu ovdje.  

Nema proizvoda u košarici!
0