Akcija!

Hippocrates anatomske klompe Afrika

44,20 

Hippocrates anatomske klompe zanimljivog uzorka izrađene od ekoloških materijala, antibakterijskih svojstava.

Opis

Hippocrates anatomske klompe Afrika su posebno dizajnirane prema ortopedskim pravilima, a njihov zanimljiv uzorak savršen je za svaki dan. Ove ergonomski oblikovane klompe izrađene su od kvalitetnih materijala koji su ekološki prihvatljivi te ne zagađuju okoliš tijekom proizvodnje i ne štete zdravlju. Izrađene od PU Ultra Leather Eko kože, koja je prepoznatljiva po svojim antibakterijskim svojstvima, ove klompe su savršen izbor za svaki dan.  Hippocrates anatomske klompe Afrika cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. 

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe Afrika posebno su dizajnirane klompe koje omogućavaju maksimalnu apsorpciju nepravilnosti i udaraca tijekom hodanja. Udoban i mekan korak osiguran je tijekom cjelodnevnog hodanja, dok anatomski oblik pruža maksimalnu potporu. Visina tabanice iznosi 5,5 cm, a zahvaljujući posebnom obliku gornjeg dijela noge ne klizi unutar obuće. Ovaj model kreiran je upravo s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala. Ergonomski ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Odlične su za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0