Hippocrates anatomske klompe Comic

49,11 

Hippocrates anatomske klompe napravljene su kao pomoć u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda.

Opis

Hippocrates anatomske klompe Comic su anatomsko-ergonomski oblikovana obuća koja je izrađena od visokokvalitetnih, organskih materijala koji ne zagađuje okoliš te ne štete zdravlju, a jedan od takvih materijala je PU Ultra Leather Eko koža s posebnim antibakterijskim svojstvima. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima.  Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Hippocrates anatomske klompe Comic izrađene su prema ortopedskim pravilima i zbog toga su posebno udobne za aktivne osobe koje su cijeli dan na nogama.

Dizajn

Unutar tabanice nalazi se PU zračni jastuk 5,5 cm velik koji rasterećuje kralježnicu i stopala. Osim toga, ova ergonomski oblikovana tabanica prati liniju stopala i apsorbira nepravilnosti tijekom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Ove anatomske klompe, pristaju uniformama gotovo svih boja, a razveselit će i Vas i Vaše pacijente. Hippocrates anatomske klompe Comic cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Hippocrates anatomske klompe Comic kvalitetno su rješenje za Vaš svaki dan. 

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0