Hippocrates anatomske klompe crni uzorak

52,96  (399,03 kn)

Hippocrates anatomske klompe u klasičnoj crnoj boji s crnim zmijskim uzorkom.

Opis

Hippocrates anatomske klompe crni uzorak izrađene su od mekane prirodne kože, a glavno obilježje im daje masažna tabanica crne boje. Ispod površine nalazi se zračni jastuk čija je uloga apsorpcija nepravilnosti tijekom hodanja i smanjenje pritiska na kralježnicu i stopala. Zbog toga Vaša leđa više neće boljeti prilikom dugotrajnog stajanja ili cjelodnevnog hodanja. Na gornjem dijelu tabanice nalazi se crni lateks uložak koji sprječava znojenje i proklizavanje noge unutar obuće. Ovaj model anatomskih klompi najbolji je izbor za osobe koje su izložene dugotrajnom hodanju ili stajanju. 

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe crni uzorak imaju crni remen napravljen od mekane prirodne kože, koji se perforira te time omogućava da koža diše, ne znoji se, a pri tome ne žulja tijekom hodanja. Sinergija svih komponenata čini ovu anatomsku obuću jednom od najpoželjnijih na tržištu i savršenom za vruće ljetne dane. Također, Hippocrates anatomske klompe crni uzorak lako se kombiniraju s raznim odjevnim kombinacijama. Ove klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Birajte Hippocrates anatomske klompe ako i Vi tražite izrazito udobnu ljetnu obuću!

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates ljetnih modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0