Akcija!

Hippocrates anatomske klompe Doktor Medo

44,20 

Hippocrates anatomske klompe izrađene su prema ortopedskim pravilima od organskih, visokokvalitetnih materijala koji ne štete zdravlju i imaju antibakterijska svojstva.

Opis

Rasprodaja! Akcija – 10%

Hippocrates anatomske klompe Doktor Medo su ergonomski oblikovane i izrađene od visokokvalitetnih materijala poput PU Ultra Leather Eko kože. Ova vrsta kože ima antibakterijska svojstva. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima.Udobnost ovih klompi je zagarantirana jer je dizajn rađen prema ortopedskim pravilima. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klizete su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje. Anatomske klompe Dr. Medo cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe Doktor Medo imaju tabanicu unutar koje se nalazi zračni jastuk veličine 5,5 cm s ciljem rasterećenja kralježnice i sprječavanja bolova uslijed dugotrajne aktivnosti. Ergonomsko-ortopedska kožna tabanica dizajnirana je da prati linije stopala te upija svaki nepravilan korak te kao takva igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time sprječava deformacije i ozljede.Ove klompe odličan su izbor za sve koji su cijeli dan u pokretu. Hippocrates anatomske klompe Doktor Medo, pristaju uniformama gotovo svih boja, a razveselit će i Vas i Vaše pacijente.  

Za svaki udoban dan!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 2,6 cm

br. 42 = 2.66 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

 

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0