Hippocrates anatomske klompe šarene

52,96 

Hippocrates anatomske klompe crne tabanice i šarenog, razigranog remena odličan su izbor za ljetne vrućine.

Opis

Hippocrates anatomske klompe šarene ljetni su model udobnih Hippocrates anatomskih klompi  te dolaze u kombinaciji crnog potplata i modernog šarenog dizajna remena. Birajte udobnost prije svega jer ove odlične anatomske klompe su izrađene skoro u potpunosti od prirodne kože. Unutar masažne tabanice nalazi se zračni jastuk za udobno hodanje i dugotrajno stajanje. Uloga zračnog jastuka je da apsorbira sve nepravilnosti i smanji pritisak na kralježnicu i stopala te sprječava bolove. Zadnji element čini lateks uložak koji sprječava znojenje donje strane stopala te klizanje unutar klompe.

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe šarene sadrže remen na čičak koji čini fino perforirana, mekana koža, a funkcionalnost je u tome što se lako prilagođava širini svakog stopala. Otvorenog su tipa tako da tijekom ljetnih vrućina stopalo diše i ne znoji se. Također, mogu se savršeno kombinirati uz razne ljetne odjevne kombinacije. Ove udobne klompe zasigurno će se uklopiti u svaki stil. Također, ove klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu. 

Hippocrates anatomske klompe prepoznate su kod kupaca zbog udobnosti i kvalitete. 

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates ljetnih modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0