Hippocrates anatomske klompe sjajno plave

52,96 

Hippocrates anatomske klompe sinonim su za udobnost, a ovaj moderni ljetni model uklapa se u svaki stil.

Opis

Hippocrates anatomske klompe sjajno plave ljetni su model udobnih Hippocrates anatomskih klompi i dolaze u modernoj plavoj boji sa srebrnim sjajnim uzorkom. Birajte udobnost prije svega jer ove odlične anatomske klompe su izrađene skoro u potpunosti od prirodne kože. Unutar masažne tabanice nalazi se zračni jastuk za udobno hodanje i dugotrajno stajanje. Uloga zračnog jastuka je da apsorbira sve nepravilnosti i smanji pritisak na kralježnicu i stopala te sprječava bolove. Zadnji element čini lateks uložak koji sprječava znojenje donje strane stopala te klizanje unutar klompe.

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe sjajno plave sadrže remen koji čini fino perforirana, mekana koža, a funkcionalnost joj daje ukrasna kopča s kojom se može regulirati širina remena pa se može prilagoditi svakom stopalu. Otvorenog su tipa tako da tijekom ljetnih vrućina stopalo diše i ne znoji se. Također, mogu se savršeno kombinirati uz razne ljetne odjevne kombinacije. Ove udobne klompe zasigurno će se uklopiti u svaki stil. Također, ove klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu. 

Hippocrates anatomske klompe simbol su udobnosti i zato ovo ljeto neka budu Vaš prvi izbor. 

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates ljetnih modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0