Hippocrates anatomske klompe svijetlo srebrne

52,96 

Hippocrates anatomske klompe srebrne boje s dodatkom sjajnih kamenčića.

Opis

Hippocrates anatomske klompe svijetlo srebrne dolaze u kombinaciji masažne, bijele tabanice i svijetlo srebrnog remena s dodatkom sjajnih kamenčića. Remen je izrađen od mekane, prirodne kože, a perforacija omogućava da koža stopala diše i pri visokim temperaturama. U tabanici je skriven zračni jastuk koji apsorbira sve nepravilnosti tijekom hodanja te smanjuje pritisak na kralježnicu i stopala te sprječava bolove. Na nju se nadovezuje uložak od lateksa koji sprječava znojenje donje strane stopala i klizanje noge unutar klompe.

Dizajn

Hippocrates anatomske klompe svijetlo srebrne dolaze s dva remena izrađena od perforirane prave kože i omogućava da Vaše stopalo diše i tijekom vrućih ljetnih dana. Osim lijepog izgleda, ova dva mekana remena pružaju ugodan osjećaj pri nošenju (ne stvaraju žuljeve) i olakšavaju kretanje, a nježno prianjaju uz nogu i sprječavaju znojenje. Ove udobne klompe zasigurno će se uklopiti u svaki stil. Također, ove klompe cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu. 

Hippocrates anatomske klompe simbol su udobnosti i zato ovo ljeto neka budu Vaš prvi izbor. 

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates ljetnih modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0