Toplo ljetno vrijeme ide kraju, dolazi svježiji i hladniji zrak. Za održati glatkom i zdravom kožu tijekom cijele godine evo šest jednostavnih savjeta:

1. Najprije dobro procijeni svoju kožu         

                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 Obrati pažnju na potrebe svoje kože tokom različitih vremenskih perioda i vidjeti ćeš da tvoja koža treba drugačiju njegu u svakom periodu godine. Neki ljudi daleko manje njege i vremena posvećuju koži za vrijeme ljetnih mjeseci. Kada ima dovoljno vlage u zraku, to je i apsolutno opravdano. Ali kada zrak postaje hladniji i manje vlažan, možete odjednom početi osjećati svrbež i suhoću što može izazvati ciklus kožnih problema ako se ne tretira. Obrati pažnju na potrebe svog lica i prilagodi njegu. 

Napravi piling

Nakon ljeta, sunca i mora, klora… vaša koža vapi za nježnim pilingom koji će joj ukloniti suhe, odumrle stanice koje se odmaraju na površini i spriječavaju učinak krema ili seruma koje ćemo staviti na kožu. Kada ih uklonite nježno, pilingom, svaka hidratantna krema biti će učinkovitija – bolje će moći prodrijeti i bolje kožu učiniti vlažnom, lakše će doći do aktivnijih slojeva kože.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Hidratizacija – Ako je tvoja koža sklona ekstremnoj suhoći ili čak ekcemu, trebaš bolju hidrataciju!             

Čak i ako redovito koristite hidratantnu kremu u ljetnim mjesecima, razmislite o promjeni  plana za zimu. Lagana krema može biti dovoljna preko ljeta, ali jako suhu kožu, rozacea ili ekcem koji se aktivira kod zahlađenja, poziv je za bolju hidratantnu kremu.

AminoGenesis Therapeutic Faciall Repair je krema koja daje savršenu hidrataciju čak i koži koja je sklona ovim problemima. To je formula: moćan spoj 17 aminokiselina na biljnoj bazi i Preventhelia, patentirani novi peptid koji pomaže zaštititi kožu od oksidacije i slobodnih radikala ugljika. Therapeutic Facial Repair ne samo da vlaži i hidratizira kožu, već isto tako može tretirati ozbiljno suhu, rozaceu i i druge iritacije kože.  

Nedostatak masnoće kože     – ako procijeniš da tvojoj koži nedostaje masnoće tokom hladnijih dana Viva krema je odličan izbor za zimu. Njeguje i hidratizira te čini zaštitu od vanjskih faktora.                                                                                                                                                                                                     

Koristi serum

Serumi su koncentrirani preparati koji njeguju unutarnje slojeve kože. U zimskim mjesecima, ten se može pokazati siv i beživotan, čak i kada koristite pravu kremu. Ako još primjećujete fine linije, bore, trošan izgled, nanošenje seruma prije hidratantne kreme neophodno je. Bitno može poboljšati tonus kože i teksturu, što na kraju rezultira zdravijim i ljepšim izgledom.                                                                                                      

Kako odabrati pravi serum                                                

PARANORMAL –  Ako primjećuješ da tvoja koža pada, pojavljuju se bore ili drugi znakovi starenja , trebaš anti age serum – Aminogensis Paranormal-EFX sa Regeneplex 4 snažan je novi agens za luksuzniju njegu kože. Ovaj revolucionarni kozmetički serum je prvi kombinirati serum protiv starenja  od četiri jedinstvena i znanstveno provjerena sastojka koji djeluju zajedno u borbi protiv mnogih znakova starenja. Pruža koži ono što joj je najpotrbnije, aminokiseline, peptide, antioksidanse, te hidratantne elemente koji će pomladiti vašu kožu.

                              

SPOTLIGHT – odaberi ovaj serum ako nakon ljeta imaš male neujednačene nijanse od sunca i suhu kožu. Ovaj serum NIJE najbolji izbor za masnu ili mješovitu kožu. Spotlight ima sastojke koji lagano izbjeljuju i ujednačavaju ten, a u isto vrijeme njeguju i štite suhu kožu.  

PHOTOLAGEN – ako imaš ozbiljne hiperpigmentacijske mrlje ili bore od sunca. Ovaj serum će maknuti i one starije i novije i dublje i pliće mrlje od sunca. Naravno, ovisno o tome koliko su stare, velike i duboke potrebno je vrijeme. Već nakon nekoliko dana nanošenja samo navečer (dovoljno je) biti će vidljive promjene.Od tri mjeseca do 9 je potrebno da se mrlje od sunca uklone sa ovim serumom.  

PERFECT REFLECTION – je najprodavaniji hollywoodski serum. Ovo odaberi ako nemaš neke velike probleme na licu već samo želiš puno bolji izgled, mekaniju, glatkiju i zategnutiju kožu. Ovaj serum odličan je i za prevenciju starenja, a čini i izuzetnu podlogu za make-up. Koristi se ispod kreme, ujutro i navečer ili samo navečer – ovisno o financijama ili potrebama kože. Kombinacija vitamina i aminokiselina daje mu daju učinak koji će vas oduševiti već na početku korištenja.  

5. Koristite ovlaživač prostora i šetajte na otvorenom čim je više moguće, i ne zaboravite PITI VODU!!!

Nema proizvoda u košarici!
0