Lola Ribar

Lola Ribar d.d. kao jedan od najstarijih proizvođača sanitetskog materijala na području Hrvatske može se pohvaliti širokim asortimanom proizvoda namijenjenim njezi pacijenata u bolničkom liječenju i kućnoj njezi. Sterilni i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi kao i silikonski proizvodi su razlog zašto Lola Ribar prednjači u bolničkom asortimanu.

Vrlo je važno pronaći odgovarajuće proizvode za svakodnevnu primjenu. Vaša koža treba najnježniju njegu, a to je moguće pomoću Lolete, Lola, Loli, Lola Lady asortimana. U našoj ponudi pronaći ćete širok asortiman proizvoda za osobnu njegu koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.

Posebna ponuda setova oblikovana je osluškujući želje kupaca. Poklon paketi za mame i bebe dolaze u dvije dimenzije. U njima se nalazi sve što je jednoj bebi potrebno za početak života. Prateći trendove tržišta i pazeći na ekološku komponentu, Lola Ribar je razvio biorazgradive i sterilne proizvode koji također dolaze u poklon paketu. Specifikacije poklon paketa nalaze se na samom proizvodu.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Nema proizvoda u košarici!
0