Dodaci prehrani

Dodaci prehrani su proizvodi osmišljeni da vam daju hranjive tvari koje možda nedostaju u vašoj prehrani. U to spadaju vitamini, minerali, aminokiseline, masne kiseline i druge tvari.

Obično se uzimaju u obliku tableta, kapsula, praškova ili kao tekući napitak. Samo određena količina svake hranjive tvari potrebna je našem tijelu za funkcioniranje. Osnovno pravilo je da nisu zamjena za hranu, ali pridonose uravnoteženoj prehrani. Osim ekskluzive brenda High Care®, u našoj ponudi se nalaze i ostali brendovi dostupni na tržištu. 

Dodaci prehrani se najčešće uzimaju ujutro uz prvi obrok. Najbolje je da postane dio vaše dnevne rutine. Razni dodaci prehrani pomažu da imate više energije, stvaraju imunitet na razne bolesti.

U ponudi možete naći razne kombinacije vitamina C. Anti- age napitci su zadnjih godina zastupljeni u svakodnevnim rutinama o brizi za zdrav izgled. Kolageni pomažu elastičnosti kože koja se starenjem gubi. Uz pravilan način prehrane, pomaže i linija proizvoda za mršavljenje koja je dostupna u web shopu.

Vjerujemo da ćete u našem web shopu pronaći odgovarajuće suplemente za sebe i svoju obitelj.

Prikazujemo 1–9 od 51 rezultata

Nema proizvoda u košarici!
0