Prva pomoć

Kada govorimo o prvoj pomoći u kontekstu proizvoda, mislimo na nezamjenjiv alat za hitne situacije koji pruža sigurnost i brigu u trenucima potrebe. To su osnovni medicinski proizvodi koji omogućavaju brzu i efikasnu reakciju na razne neočekivane događaje.

Bilo da ste kod kuće, u pokretu ili na radnom mjestu, događaju se neočekivane situacije. Tada su proizvodi za prvu pomoć vaša su osnovna oprema za trenutačnu i brižnu reakciju u hitnim slučajevima. U ponudi se nalaze sveobuhvatni proizvodi neophodni  za svakoga kome je sigurnost na prvom mjestu.

Prva pomoć u situacijama u kojima je brzo djelovanje najvažnije, dobro je imati komplet prve pomoći nudi rješenja za različite scenarije. Lako dostupan, lako prenosiv i sastavljen uz pažljivo razmatranje vaše dobrobiti, ovaj komplet pruža bezbrižnost gdje god se nalazili.

Vrhunska kvaliteta proizvoda koji se mogu primijeniti bilo kada i bilo gdje odnosi se, između ostalog, na: komprese, zavoje i neizbježne flastere.

Lola Ribar d.d. kao jedan od najstarijih proizvođača sanitetskog materijala na području Hrvatske. Može se pohvaliti širokim asortimanom proizvoda za njegu pacijenata kako u bolničkom liječenju i kućnoj njezi. Sterilni i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi kao i silikonski proizvodi.

 

Prikazujemo 1–9 od 12 rezultata

Nema proizvoda u košarici!
0