MEZOTERAPIJA KRALJICA TRETMANA – BEZ IGLE!

Mezoterapija je sjajan tretman. Isprobala sam ga više puta i mogu reći sve najbolje.Prije svega nije agresivan za kožu već naprotiv, koži vaš najdraži terapeut vraća upravo ono što joj nedostaje.

Meni uvijek kažu da nedostaje vlage – zato je tu hyaluron, čisti. I ostali koncentrati poput kolagena, aminokiselina, vitamina …

Ono što je bit ovog tremana je da se koža oporavi  – doslovno napuni sa svim što joj nedostaje, i zablista. Druga faza mezoterapije je popunjavanje bora. Oooo ovo volimo svi! Obično se postavlja pitanje koliko je potrebno tretmana da bore nestanu. To ovisi o tome koliko su duboke, koliko je njegovana koža, u kojim se godinama… Ali ono što je svakako najvažnije da nakon svakog tretmana vidite učinak, i te kakav učinak.  Ja ovaj tretman jednostavno obožavam.

Ide otprilike ovako:

Lice se očisti, zatim se napravi lagani piling. Nakon pilinga ide enzimski piling koji dublje nečistoće potjera van. Slijedi tonik i slaganje koktela u malu sondu. Koktel se radi ovisno o tome što je vaš terapeut procijenio da vam najviše nedostaje. Obično ide kombinacija (po nekoliko kapi svega – čisti koncentrati) : hyaluron, kolagen, aminokiseline, i l-karnitin i multivitaminski kompleks.

Kako se mezoterpija bez uboda radi na principu elektroporacije (fina struja omogućuje penetraciju koncentrata u srednji sloj kože), klijent drži u jednoj ruci uzemljenje a u drugoj upravljač kojim sam dozira jačinu.

Tretman ne boli, ali moram upozoriti da struja nije svakome najugodniji osjećaj. Ako imate plombe u zubima, vjerovatno ćete osjetiti malo okus metala u ustima, lagano bljeskanje pred očima osjete oni koji jako pojačaju upravljač. Dobro je što sami dozirate jačinu pa kad osjetite granicu tu stajete ili stisnete zube i pojačate. No kad se pogledate u ogledalo poslije, sve je zanemarivo i samo želite još!

Zatim dolazi druga faza; peglanje bora!

 Čisti hyaluron je pregust da bi mogao iz sonde u kožu, zato ga stavljaju direktno na boru, a malom penkalom također spojenom na finu struju, prelazi se preko bore nekoliko puta. Ukoliko je bora plitka i koža nahranjena, moguće ju je ukloniti već i jednim tretmanom. Međutim ukoliko nije tako, biti će manja i svakim tretmanom sve plića i nezamjetnija.

Masaža lica adekvatnom kremom – ovisno o tipu kože, potaknuti će cirulaciju i limfu, kao i beskrajan osjećaj ugode. Osobno mi je draža masaža lica od bilo koje druge. Naravno pod uvjetom da je terapeut dobro radi. 

Maska ovisno o tipu kože ide na kraju. Ostaje 20 min minimalno, a vi ste u to vrijeme već opušteni da možete spavati.

Sve više žena a i muškaraca se odlučuje za neinvazivne tretmane, a po meni je mezoterapija doista kraljica ovakvih tretmana!

Odgodite godine sa svog lica, vrata i dekoltea! Vratite koži sjaj i čvrstoću i glatkoću. Osjećaj je nezaboravan!

Tvrtka Weyergans je otišla korak dalje u njezi kože. Napravili su mezo-pen. Olovku sa baterijom kojom možete nastaviti i produžiti učinak mezoterapije i kod kuće. Zar nije to sjajno?

Od sada možete sami utjecati na svoje godine i izgled kože.  Mezo olovkom možete koncentrate ili serume dublje gurnuti u kožu i izvući iz njih maksimalan učinak, to je ono čemu i služi.

Uz mezo pen preporučujem slijedeće koncentrate: hyaluron, colagen, i soon future koncentrat koji je namjenjen uklanjaju bora. Vitamin A je dobar izbor za kožu koja je izgubila sjaj.

Pojačajte svoju kućnu njegu sa Mezo-Pen olovkom i gledajte kako bore postaju nevidljive!

Ja jesam.

Nema proizvoda u košarici!
0