Izabrali smo proizvode za vas koji će maksimalno zaštiti vašu kožu, sukladno vašem tipu kože.

Ako je vaša kožu ekstremno suha: ako se jako i brzo suši, puca, ljuska se…

 BALANCE – High Care krema je idealan izbor za vas.

Balance ja jako gusta i masna krema koja suhoj koži pruža poptpunu zaštitu od isušivanja, štiti od vjetra i ostalih loših uvjeta. Ova krema doslovno napravi jedan zaštitni omotač kojeg neće probiti niti teški nanosi vjetra i snijega na skijanju. Zahvaljujući svojoj bazi bogatoj uljima, BALANCE nudi  fantastiičnu njegu za suhu i osjetljivu kožu. Ekstrakt timusa jača obrambeni sistem kože i stabilizira imunološki sistem. Jojoba ulje i pčeljinji vosak štite kožu i snabdijevaju je masnoćom i vlažnošću. Možete je koristiti i kao masku. 

Sastojci: Jojoba ulje, Tokoferol (Vitamin E), Vitamin A, Ekstrakt Timusa, Pčelinji vosak

Ako je imate suhu kožu: nedostaje joj masnoće i nema onaj prirodni sjaj: 

 VIVA – High Care krema je za vas

Viva je manje gusta od balance kreme a još uvijek dostatna za njegu i zaštitu suhe kože. Idealna je za njegu kože zimi, a možete ju koristiti za dan i noć. Hrani – nadoknađuje potrebnu masnoću, vlaži tj. hidratizira i štiti. Daje onaj poseban zdrav sjaj koži. 

Sastojci: Prirodni hidratantni faktori, Pčelinji vosak, Pantenol-Vitamin B, Tokoferol-Vitamin E

Ako vašoj koži samo nedostaje vlage (dehidrirana je), a dovoljno je masna: 

 C7 – High care krema je njega za vas 

C7 je dnevno noćna hidratantna krema sa C vitaminom koji će dodatno osnažiti vašu kožu i zaštititi je. Posjeduje izuzetno zaštitno i hidratizirajuće svojstvo.

Vitamin C je kemijskim postupkom vezan i uskladišten u okviru granula alge, te ne dolazi do njegovog oslobađanja sve dok se ona ne nanese na kožu i umasira.

Aloa Vera snabdijeva kožu vlagom i čisti je. Jojoba ulje se rastvara u  vodi, lako prodire u kožu, hidratizira je i čini glatkom i mekanom.

Sastojci: Aloe Vera, Granule Vit.C , Jojoba ulje, Alantoin,Titanij dioksid

Tips&Tricks: možemo ju koristiti i kao masku i kao kremu za masažu lica.

Za kožu sklonu problemima kao što su; akne, rozacea, ljuskanje, crvenilo, dermatitis, lišajevi… prije nego stavite kremu koja vam odgovara nanesite Oxilver gel i pustite da se osuši.

Svakako je važno da prije bilo kakve kreme, lice bude prikladno očišćeno, i to bez obzira imate li make up ili ne. Blago mlijeko za čišćenje i tonik je idealna priprema kože za kremu.

Neka vaša koža ostane mekana i sjajna, glatka i zdrava, unatoč zimi koja već pokazuje lagano zube. 

High Care – Više od ljepote   

Nema proizvoda u košarici!
0