Prilagodite njegu kože njenim potrebama. Njegujte ju pravilno i dajte joj da diše.

Mnogo nas je u potpunoj zabludi kada je riječ o pravilnoj njezi kože. Stekli smo razne loše navike za koje vjerujemo kako su ispravne i korisne za našu kožu, a narušavaju naš ten te potiču javljanje sitnih nesavršenosti na našem licu. Dok muškarci nemaju prevelike muke oko svoga tena, žene vode borbu sa problemima kao što su perutanje kože te sitne bore kao znakovi starenja. Loš ten lakše je spriječiti nego liječiti, stoga vas savjetujemo da krenete otpočetka, preispitate te svoje navike koje se tiču svakodnevne njege kože.

Ukoliko si želite sami u svom domu priuštiti kvalitetnu i pravilnu njegu, pogotovo ako imate problematičnu kožu, savjetujte se sa kozmetičarom ili pitajte nas. 🙂 Stručna osoba će vam sigurno dati najbolje riješenje te predložiti najbolje preparate za njegu vaše kože. Svaka je osoba posebna, tako je i njena koža jedinstvena, priuštite svojoj koži najbolju njegu.
Za svoje lice više koristite proizvode koji će otvoriti te dubinskih pročistiti pore kože, a izbjegavajte preparate na bazi silikona s kojime se pore zatvaraju te se time sprijećava izlazak nečistoća iz kože. 
Pripazite da svojoj koži dajete dovoljnu, ali ne peveliku količinu vlage. Prevelika količina vlage, kao i premala, može oštetiti kožu te ju naviknuti na prečesto vlaženje. Nikako nemojte preskočiti dnevno čišćenje lica, kao ni čišćenje i umivanje prije spavanja. Koža neće biti ni malo oduševljena ako će ju cijelu noć gušiti šminka koju ste zaboravili ili vam ju se nije dalo skinuti. Važno je zaspati čiste kože kako bi se koža mogla obnavljati kako treba.

Nema proizvoda u košarici!
0