Anatomske klompe crni potplat leopard uzorak

52,96 

Hippocrates anatomske klompe otvoreni, ljetni model, modernog leopard uzorka.

Opis

Anatomske klompe crni potplat leopard uzorak dolaze u obliku otvorenog, ljetnog modela koji ima posebno dizajniranu latekst tabanicu koja spriječava znojenje. Posebno dizajnirana tabanica od prirodne kože sadrži zračni jastuk koji smanjuje nepravilnosti tijekom hoda čime kralježnica ne trpi pritisak. Osim što zračni jastuk apsorbira nepravilnosti tijekom hodanja, sama masažna tabanica omogućava ugodno stajanje. Upravo zbog toga ove klompe savršene su za ljude koji tijekom radnog dana dugo stoje ili puno hodaju. Nadalje, ovaj otvoreni model posebnim čini fina, perforirana, mekana koža remena koji omogućava da stopalo diše tijekom velikih vrućina, dok lateks uložak sprječava znojenje i drži nogu na mjestu.

Dizajn

Anatomske klompe crni potplat leopard uzorak otvorenog su tipa tako da tijekom ljetnih vrućina stopalo diše i ne znoji se. Ove anatomske klompe dolaze u modernoj kombinaciji crnog potplata i remena s kopčom koje se lako prilagođavaju svakom stilu. Također, remen je izrađen od prirodne kože i može se podešavati prema svakom stopalu. Zbog toga je noga unutar klompe stabilna i ne klizi. Anatomske klompe leopard uzorak s kopčom cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu. Također, savršene su za ljetne dane jer su otvorene te sprječavaju znojenje.

Hippocrates klompe sinonim su za udobnost i kvalitetu.

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates ljetnih modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0