Anatomske klompe Mickey Mouse crvene

49,11 

Hippocrates klompe anatomskog oblika s razigranim dizajnom Mickey Mouse-a savršene su za dom i posao.

Opis

Anatomske klompe Mickey Mouse cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Glavna odlika Hippocrates anatomskih klompi je njihov ergonomski oblik koji je napravljen prema pravilima ortopedije. Izrađene su od visokokvalitetnih, organskih materijala koji ne zagađuje okoliš te ne štete zdravlju, a jedan od takvih materijala je PU Ultra Leather Eko koža s posebnim antibakterijskim svojstvima. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize.

Dizajn

Anatomske klompe Mickey Mouse crvene posebno su dizajnirane klompe koje omogućavaju maksimalnu apsorpciju nepravilnosti i udaraca tijekom hodanja. Udoban i mekan korak osiguran je tijekom cjelodnevnog hodanja, dok anatomski oblik pruža maksimalnu potporu. Visina crne tabanice iznosi 5,5 cm, a zahvaljujući posebnom obliku gornjeg dijela noge ne klizi unutar obuće. Ovaj model kreiran je upravo s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala. Ergonomski ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Odlične su za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme.

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje.

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0