Anatomske klompe smeđi leopard uzorak

52,96 

Terlik Sabo anatomske klompe leopard uzorka savršene su za osobe koje cijeli dan stoje ili se kreću jer zbog svog ergonomskog oblika smanjuju opterećenje na kralježnicu.

Opis

Anatomske klompe smeđi leopard uzorak ljetni su model anatomskih klompi brenda Terlik Sabo i dolaze u kombinaciji crnog potplata unutar kojeg se nalazi zračni jastuk te remena sa smeđim leopard uzorkom koji je izrađen od prirodne kože. Terlik Sabo anatomske klompe savršen su odabir za osobe koje tijekom dana puno hodaju ili stoje. Anatomske klompe smeđi leopard uzorak na potplatu imaju i masažnu tabanicu te zračni jastuk za ispravljanje nepravilnosti tijekom hodanja koji znatno umanjuje pritisak na kralježnicu te sprječava bolove. Upravo zbog zračnog jastuka ove klompe su savršene za aktivne osobe jer ispravljaju nepravilnosti pri svakom koraku. 

Dizajn

Ove anatomske klompe sadrže remen sačinjenog od prirodne kože koji se može podešavati prema svakoj širini stopala. Zbog toga je noga unutar klompe stabilna i ne klizi. Anatomske klompe smeđi leopard uzorak izvrstan su izbor za sve koji su puno na nogama na poslu, a prije svega puno hodaju. Ono što je bitno za naglasiti jest da tijekom ljetnih vrućina stopalo diše i ne znoji se s obzirom da su klompe otvorenog tipa.

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,3 cm

No. 42 – 27 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0