Anatomske klompe Suncokret

49,11 

Anatomske klompe Suncokret u veselom dizajnu! Za svaki udoban dan!

Opis

Anatomske klompe Suncokret model pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe. Ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Anatomske klompe Suncokret sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Ovaj model anatomskih klompi kreiran je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala te tako olakša dugotrajno hodanje ili stajanje. 
Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda.

Designed by Zrinka Kranjčec Dejanović

Osim udobnosti, ove anatomske klompe Suncokret, nude i veseli dizajn koji zasigurno neće proći neopaženo. Također, važno je naglasiti da je ergonomski oblikovana klompa izrađena od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima.  Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

No. 37 – 23,3 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 24,8 cm

No. 40 – 25,4 cm

No. 41 – 26,0 cm

No. 42 – 26,6 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41, 42

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0