Beauty SET za suhu kožu High Care

69,94 

Najbolji ritual za tvoju suhu kožu koji si možeš priuštiti svaki dan, ujutro i navečer i to kod kuće. Gledaj kako tvoja koža dobiva sjaj, hidrataciju i uživaj svaki dan. SET je napravljen za osnovnu njegu lica iz ponude High Care Beauty asortimana njemačke kozmetike vrhunske kvalitete. Trajati će 2-3 mjeseca, a već nakon nekoliko dana primjetiti ćeš razliku.   

Opis

Beauty SET za suhu kožu sadrži sve što ti je potrebno za najviši stupanj njege. Sastoji se od; Cleansing Balm-a za čišćenje lica, Tone up, blazinice i kreme za lice Viva.

Uvedi u svoju njegu lica novi ritual i posveti joj 2 minute ujutro i navečer. Već drugog dana vidjeti ćeš razliku.

Cleansing Balm High Care odličan je izbor za svakodnevni ritual čišćenja lica. Ima umirujuće i visoko učinkovite aktivne sastojke koji poboljšavaju vlažnost kože lica i dekoltea te joj daju predivan osjećaj glatkoće. 

Tone up High Care je savršen završni korak čišćenja lica.  Osvježava i osnažuje kožu, stabilizira PH kože i uklanja zaostale nečistoće. Za čistu i sjajnu kožu bez iritacije.

Viva je hidratantna krema vodenasto-uljne teksture i odlična je za suhu kožu koja ima nedostatak sebuma. Može se koristiti kao noćna krema te kao dnevna krema koja je izvrsna podloga za make-up.

 

Beauty SET za suhu kožu dolazi od njemačkog branda High Care Beauty by Weyergans. 

Prije nego što dođe novi trend, High Care Beauty je već tamo. Zato što je High Care Beauty koncept od Weyergans Ag njemacke kompanije vodeci međunarodni kreator i proizvođac patentiranih metoda tretmana, preparata i uređaja zasnovanih na našoj glavnoj strategiji, a to je : REZULTAT!
Ovaj jedinstveni i potvrđeni koncept je sinonim za istinsku učinkovitost. Naš glavni cilj je zadovoljstvo kupaca i stvaranje uistinu zdravog, lijepog i sretnog života nudeći konkretna rješenja za konkretne probleme. To je ono što naši međunarodni partneri šire cijelim svijetom vec više od 30 godina grade –
jedinstveni High Care pristup rješavanju problema izvana i iznutra. 

Kao stručnjaci za:

Njegu i preventivno djelovanje
Celulit
Mršavljenje
Anti age

Naši patentirani tretmani čine životne promjene, daju samopouzdanje, i izvanredne rezultate već više od 30 godina i to diljem svijeta.
Znamo kako je zdrava koža temelj blistave ljepote. Uz High Care Beauty pružite sebi  holistička medicinsko kozmeticka rješenja za sve izazove.

Više o High Care Beauty brandu možete pročitati ovdje

 

Nema proizvoda u košarici!
0