Enterobiotik

7,00 

Enterobiotik je izuzetna kombinacija dobrih bakterija i kvasca s. boulardii po sjajnoj cijeni.

SKU: ab11 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Enterobiotik je izuzetna kombinacija dobrih bakterija i kvasca s. boulardii po sjajnoj cijeni.

Probiotik Enterobiotik pospješuje eliminaciju štetnih bakterija i njihovih toksina, sprječava vezivanje patogenih mikroorganizama, kao i širenje njihovih toksina, i na taj način doprinosi rješavanju probavnih tegoba i uspostavljanju crijevne ravnoteže koja je narušena. Aktivni sastojci iz proizvoda luče bakterije-enzime koji uništavaju uzročnike bolesti.

Sastojci:

  1 KAPSULA
Liofilizirana kultura Saccharomyces boulardii 125 mg
min. 2,5 milijardi živih stanica*
Liofilizirana kultura Lactobacillus plantarum LP299 3,75 mg
min. 1.5 milijardi živih stanica*
Liofilizirana kultura Lactobacillus plantarum  HEAL9 3,75 mg
min. 1.5 milijardi živih stanica*

*na kraju roka uporabe

Način primjene: 1-2 kapsule dnevno. Po potrebi, kapsula se može otvoriti, sadržaj isprazniti u žličicu s malo vode i odmah popiti.

Napomene i upozorenje:

Proizvod nije zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Kada se Enterobiotik® uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti 2 sata poslije primjenjene doze antibiotika. Osobe na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Enterobiotik® zbog mogućeg izostanka djelovanja. Kod dojenčadi (djeca do godinu dana starosti) Enterobiotik®se može primijeniti jedino uz konzultaciju sa pedijatrom. Kontraindicirana je primjena proizvoda sa Saccharomyces cerevisiae subsp. boulardii kod imunokompromitiranih osoba, kao i kod pacijenata sa centralnim venskim kateterom.

Način čuvanja: Proizvod čuvati u originalnom pakiranju, zaštićen od svjetlosti i vlage, na temperaturi do 25 C, izvan dohvata djece.

Enterobiotik  pakiranje: 10 kapsula

Proizvodi: ABELA PHARM

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0