High Care® Meso Pen

156,61 

High Care® Meso Pen je uređaj za kućnu upotrebu koji pomaže da koncentrat ili serum dublje uđu u kožu i da im se poboljša učinak. Jednostavna je za upotrebu i postiže odlične rezultate.

Opis

High Care® Meso Pen je olovka za kućnu mezoterapiju. Ona pomaže da se svaki serum ili koncentrat gurne dublje u kožu i da se na taj način pojača učinak preparata te održava učinak tretmana mezoterapije.

High Care® Meso Pen unosi aktivne sastojke seruma ili koncentrata duboko u kožu, dodatno je zaglađuje i učvršćuje. Pulsirajuća direktna struja dovodi do povećanja apsorpcijskog kapaciteta stanica te poboljšava regeneraciju kože. Dodatni efekti su smanjenje tamnih kolutova oko očiju te samih podočnjaka.

Postupak korištenja je vrlo jednostavan:

  1. Nanesite serum ili koncentrat na željeno područje
  2. Tretman započnite pritiskom na gumb za uključivanje Meso Pen uređaja
  3. Kada se upali zeleno svjetlo vaša Meso Pen olovka je aktivna i postavljena na jačinu slabo. Ako želite povećati jačinu dovoljno je ponovno pritisnuti gumb, olovka će zasvijetliti crveno i podesili ste je na postavku jako. *Postavku slabo koristite za finije linije i bore, a postavku jako za duboke bore i suha područja.
  4. Držite kao olovku dok vam palac dodiruje donji srebrni ovalni dio. Srednji prst mora dodirivati kontaktno područje s donje strane jer to osigurava optimalnu provodljivost
  5. Vrhom dodirujete područje koje želite tretirati.
  6. Kod kontakta olovke i kože osjetit će te laganu vibraciju. Kada prestanete osjećati vibraciju koža je upila proizvod (serum ili koncentrat) i tretman je gotov.

Ovdje možete pronaći popis svih High Care centara u Zagrebu i šire!

Više o High Care Beauty brandu možete pročitati ovdje.

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0